EXCLUSIV Andi Moisescu muncește și 21 de ore pe zi. Ce spune despre cei doi băieți ai lui și ai Oliviei Steer

Ultima actualizare:

    Andi Moisescu este jurat la îndrăgita emisiune ”Românii  au talent”, dar şi realizator al emisiunii ”Apropo TV”
Andi Moisescu este jurat la îndrăgita emisiune ”Românii au talent”, dar şi realizator al emisiunii ”Apropo TV”

Zilele acestea, când mai toate vedetele de televiziune stau acasă pentru că unele producţii şi-au oprit filmările, Andi Moisescu munceşte în continuare şi poate fi văzut pe micile ecrane la „Românii au talent” în ediţii înregistrate, dar şi la „Apropo Tv”, emisiuni la care lucrează singur. Pentru acest proiect munceşte şi câte 21 de ore pe zi, pentru că şi-a trimis echipa acasă. Despre cum munceşte şi despre cei doi băieţi ai lui, Luca şi David, prezentatorul a vorbit în exclusivitate pentru Click!

Deşi zilele acestea ar fi trebuit să fie relaxante pentru Andi Moisescu (47 de ani), juratul de la „Românii au talent”, iată că nu este chiar aşa. Şi asta pentru că vedeta lucrează şi pentru emisiunea „Apropo TV” , difuzată în fiecare duminică la prânz, pe care zilele acestea o face singur. Şi asta pentru că şi-a trimis acasă echipa de la emisiunea „Apropo Tv” şi ne-a povestit cum se descurcă de unul singur.

„Studioul este foarte aproape de casa mea şi aş putea spune că aici m-am izolat eu. Este un decor drăguţ, 360, deoarece filmez totul, atât pentru canalul meu de Youtube, cât şi pentru emisiune. Am trimis toată echipa acasă de la bun început şi am rămas singur aici, aşa că volumul de muncă este mai ridicat. Practic, duc emisia de „Apropo TV” de la un capăt la altul. Am avut şi zile cu 21 de ore de filmare, editare şi montare. Viaţa mea are două locaţii: acasă şi la studio! Cred că fiecăruia dintre noi ne lipseşte că nu ne mai putem vedea unul cu celălalt, că nu mai avem interacţiune”, a povestit Andi pentru Click! 

Juriul ediţiei a zecea  a show-ului de la Pro Tv
Juriul ediţiei a zecea a show-ului de la Pro Tv

Cât despre sezonul 10 al emisiunii „Românii au talent”, ale căror filmări înregistrate de anul trecut se apropie de sfârşit, Andi ne-a spus că îl vede ca pe unul dintre cele mai bune sezoane, dacă nu cel mai bun din toată istoria emisiunii. ”Nu ştiu ce se va întâmpla cu carantina asta. Vom vedea”, a adăugat el.

Juratul are zilele acestea timp să petreacă şi cu familia, cu soţia Olivia Steer (44 de ani) şi cu băieţii lui, Luca (11 ani) şi David (13 ani), care sunt pasionaţi de sporturi extreme, parkour, mersul cu bicicleta cu obstacole sau schiat. Dar discută şi despre jocuri şi vlogging.

Vedeta este mândră de copiii pe care îi are cu Olivia Steer, Luca (11 ani) şi David (13 ani)
Vedeta este mândră de copiii pe care îi are cu Olivia Steer, Luca (11 ani) şi David (13 ani)

„Copiii şi tehnologia sunt ca fraţii, îţi dai seama. E o caracteristică a generaţiei lor. Nu cred că mai există vreun secret aici. Sunt la curent cu tot ce mişcă amândoi. Avem chiar discuţii aprinse în ceea ce priveşte plăcile video, de exemplu. Ca de la video editor la gamer, ca să zic aşa. Conţinutul de pe youtube la care se uită David şi Luca este foarte bun. Descopăr lucruri absolut senzaţionale cu ajutorul lor. Sincer, ei mi-au şi deschis ochii. Datorită lor am ajuns să urmăresc nişte canadieni şi americani absolut excepţionali. Nu ştiu dacă ideea de influencer le este acum foarte aproape, dar vlogging-ul îi atrage, negreşit. Din moment ce au preferat ca ultimele recenzii la cărţile pe care le-au citit să fie sub forma unui video. Aşa au găsit ei de cuviinţă să-şi facă temele la şcoală şi, deloc surprinzător, profesoarele au fost de-a dreptul impresionate. Acum, alţi colegi de-ai lor încearcă să le urmeze exemplul”, ne-a spus în încheiere Andi Moisescu, pe care îl veţi putea vedea vineri, de la ora 20.30 la o nouă ediţie inregistrată din „Românii au talent”, iar duminică de la ora 13.00 la „Apropo TV” de la Pro TV. 

Ce se întâmplă cu live-urile care ar trebui să înceapă în mai 

Luca Moisescu
Luca Moisescu

„Românii au talent”, emisiune care se difuzează vineri seara la PRO TV, are în acest moment emisiuni care au fost înregistrate în perioada octombrie-noiembrie 2019. Este motivul pentru care vedem public în sală, concurenți din alte țări, îmbrățișări și voie bună. De la jumătatea lunii mai, însă, ar trebui să se treacă la următoarea etapă, a live-urilor. În situația pandemiei și a restricțiilor, acest lucru nu va mai fi posibil. Reprezentanții PRO TV au dezvăluit în exclusivitate pentru Click! ce măsuri se vor lua. Sezonul 10 „Românii au talent” a început pe 7 februarie 2020, cu emisiuni înregistrate în toamna anului trecut. Au participat zeci, sute de concurenți din toată lumea, pe care îi vedem în această perioadă pe scenă.

„Ar mai fi câteva ediții înregistrate, după care, în mod normal, de la mijlocul lunii mai ar trebui să înceapă etapa live-urilor. Luăm în calcul amânarea lor, dacă este cazul. Așteptăm să vedem cum va evolua situația pandemiei și ce restricții vor mai impune autoritățile. Pentru noi, siguranța tuturor celor implicați este prioritară. Astfel, deocamdată nu s-a luat o decizie clară vizavi de emisiune”, au declarat pentru Click! surse din PRO TV.

Este de menționat faptul că mulți concurenți buni sunt din străinătate și, dacă se mențin restricțiile, nu ar putea ajunge în România. De asemenea, o filmare fără public nu e luată în calcul, fiind cu toții conștienți că fără oameni în sală ar scădea mult din atmosfera și farmecul acestui concurs. Toate aceste motive îi fac pe reprezentanții postului de televiziune să ia în calcul amânarea live-urilor. (Raluca Damian) 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net