Secretul căsniciei lui Andi Moisescu și a Oliviei Steer. De 17 ani sunt o echipă: «Nu mi-a făcut niciodată vreun reproș»

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 17 ani, iar relația lor pare să fie una extrem de fericită. Cei doi au găsit modalitatea prin care să funcționeze în calitate de cuplu, iar secretele unei povești de dragoste precum în basme sunt la îndemâna fiecăruia dintre noi, conform lui Andi. 

image

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt două persoane ocupate, cu o viață profesională plină de evenimente. Deși petrec mult timp separați, fiecare dintre ei fiind implicat în diferite proiecte, întotdeauna găsesc timp pentru relația lor. Andi Moisescu a acordat un interviu publicației Viva! în care a vorbit despre femeia care îi este alături de aproape două decenii. 

Secretele unei relații fericite sunt la îndemâna fiecăruia dintre noi, potrivit lui Andi. Înțelegerea, respectul reciproc și micile surprize sunt factorii esențiali pentru ca dragostea să reziste trecerii timpului, declară prezentatorul. 

Andi a dezvăluit că nu există multe situații tensionate în familia lor și că, de fiecare dată, conflictele sunt dezamorsate înainte de a lua proporții. Odată cu trecerea timpului, cei doi au învățat să se concentreze mai mult asupra aspectelor constructive și mai puțin asupra reproșurilor. 

"Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensioneazătot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate.",  a povestit Andi. 

Olivia Steer este o soție înțelegătoare

Întrebat cum reușește să balanseze viața de familie cu datoriile profesionale, Andi a declarat că întotdeauna s-a putut concentra la serviciul său pentru că Olivia a dat dovadă de înțelegere. Nu i-a reproșat niciodată timpul petrecut pe platoul de filmare sau orele în fața laptopului, pentru a-și monta și edita emisiunile. 

"Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine lamuncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară, aș zice că mă descurc și sunt recunoscător", a declarat Andi. 

Cum o surprinde Andi Moisescu pe Olivia Steer

Și Olivia se declară fericită alături de Andi și mulțumită pentru faptul că soțul ei știe cum să o surprindă atunci când se așteaptă cel mai puțin. Prezentatorul a mărturisit că încearcă să îmbine atenția la detalii cu spontaneitate, iar prin asta, nu a dat greș niciodată!

"Sunt precum gustările grecești. Câte puțin din fiecare și pe cât posibil cu ceva surprize la mijloc. Mă bazez și pe spontaneitate, și pe detalii. Și, în general, pe iubire", a concluzionat Andi. 

Andi Moisescu şi Olivia Steer sunt căsătoriţi de 17 ani şi au doi băieţi, pe David şi pe Luca. Ei au evitat întotdeauna să își expună copii în spațiul public și rare sunt ocaziile în care distribuie cadre cu cei doi băieți ai familiei.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net