Olivia Steer, amendată cu 5.000 de lei. Cum a gafat soția lui Andi Moisescu

Ultima actualizare:

Olivia Steer a intrat în atenția Consilului Național pentru Combaterea Discriminării și a fost amendată din cauza unui mesaj controversat pe care l-a scris pe pagina personală de Facebook. 

Olivia Steer, un nou derapaj în mediul online
Olivia Steer, un nou derapaj în mediul online

Olivia Steer a fost amendată cu suma de 5.000 de lei de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării după ce a scris pe pagina personală de Facebook un mesaj pe care reprezentanții Consiliului l-au considerat complet nepotrivit. 

Mesajul publicat de Moisescu Olivia Venturia (fostă Steer): „întrebarea serii: evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?” reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată”, se arată în comunicatul CNCD.

Nu este prima dată când Olivia Steer publică mesaje controversate care creează dispute. De când a început pandemia, Olivia Steer a comentat adesea eforturilor medicilor de a lupta împotriva răspândirii virusului și a declarat, în numeroase, ori, că nu consideră că vaccinul reprezintă o modalitate eficientă de a combate răspândirea virusului. 

Recent, Olivia Steer a declarat că autoritățile statului și-au pierdut orice urmă de credibilitate în urma deciziilor proaste pe care le-au luat pentru a gestiona situația provocată de pandemie. 

Soția vedetei Pro TV Andi Moisescu spune că, în prezent, niciuna dintre instituțiile statului nu mai are credibilitate și caracterizează Guvernul ca fiind “o glumă proastă. Președenția, "un tonomat cu fise de un leu, mare cât un dulap". Ministerul Sănătății – "un teatru de păpuși, cu sfori groase, la vedere". Eroii din linia întâi – "acuzați și anchetați penal pentru omor cu premeditate, curând și condamnați definitiv, cu executare". "Influencerii și presa – prostituate șleampete, mimând veșnic alerta/urgență”.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net