Olivia Steer, în lacrimi la tv: «Sora mea a aflat că are cancer când era însărcinată și după cinci ani a murit»

Ultima actualizare:

    Olivia Steer și Andi Moisescu
Olivia Steer și Andi Moisescu

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu a povestit despre cea mai grea perioadă din viața ei și nu a înțeles nici până în prezent de ce a trebuit să-și piardă sora.

Lavinia, sora ei a murit după cinci ani de la naștere, iar Alex, fiul ei, seamănă foarte mult cu mama lui. Olivia Steer a izbucnit în lacrimi când a fost  întrebată despre sora ei.

„Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a declarat Olivia Steer la Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png