Olivia Steer, mesaj surprinzător, la final de an. "Revin, neapărat, cu veşti"

Olivia Steer a împlinit 46 de ani pe 30 decembrie şi a publicat, cum rar face, un mesaj în care să le mulţumească celor care i-au urat joi “La mulţi ani”.

Olivia Steer a petrecut ziua de naştere cu Andi Moisescu, la munte foto: Facebook
Olivia Steer a petrecut ziua de naştere cu Andi Moisescu, la munte foto: Facebook

Olivia Steer publică rar mesaje de ziua ei în mediul online, dar anul acesta le-a făcut o surpriză prietenilor virtuali şi a scris câteva cuvinte pe pagina sa de Facebook. Fosta prezentatoare TV le-a mulţumit celor care şi-au făcut timp să o felicite de ziua ei şi a menţionat că se află acum într-un loc fără semnal.

Alături de mesaj, Olivia a publicat şi o fotografie cu ea şi soţul ei, Andi Moisescu, la munte, semn că cei doi au petrecut frumos ziua de naştere a vedetei. De altfel, Olivia a promis că va reveni cu “veşti din paradis”.

“Mulțumesc frumos pentru toate mesajele primite. Voi răspunde pe rînd la toate, la sfîrșitul zilei. Deocamdată, sînt fără semnal în cea mai mare parte a timpului, iar timpul e cum se vede, în poză: senin, cu mult soare, cu zăpadă proaspăt ninsă, muzică în boxe sau în căști.

Revin, neapărat, cu vești din paradis!”, a scris Olivia Steer, pe pagina sa de Facebook.

Cum s-au cunoscut Olivia Steer şi Andi Moisescu

Olivia Steer şi Andi Moisescu sunt căsătoriţi din 2004 şi au împreună doi băieţi, David (14 ani) şi Luca (12 ani).

Prezentatorul Pro TV a povestit că el şi soţia lui s-au cunoscut întâmplător, dar au decis rapid să se se căsătorească. „Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru. Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o”, a declarat acum ceva vreme Andi.

Secretul relaţiei lor de 17 ani este, mai povestea Andi, respectul şi încrederea pe care le au unul pentru altul.

„Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai- târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva”, a povestit Andi Moisescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net