Când a cunoscut-o Andi Moisescu pe Olivia Steer

Ultima actualizare:

    Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 13 ani
Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 13 ani

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi copii. Puțini sunt, însă, cei care cunosc cum s-au îndrăgostit cei doi.

Deşi lucrau împreună în aceeaşi televiziune, Andi Moisescu (44 de ani) şi Olivia Steer (41 de ani) s-au cunoscut abia în 2002, atunci când amândoi au fost solicitaţi să participe la filmarea cu ocazia aniversării a șapte ani de existență a ProTv. Atunci, 

cei doi au înregistrat imnul Pro TV pentru 1 decembrie 2002.

Soarta a făcut ca cei doi să se reîntâlnească peste câteva zile la petrecerea dată de un prieten comun. Erau singuri, porniți pe un nou drum, după relații lungi și complicate. 


    Andi Moisescu, alături de Olivia Steer
Andi Moisescu, alături de Olivia Steer

Noaptea dintre ani nu i-a prins împreună, deoarece își făcuseră, deja, planurile pentru vacanță. Andi Moisescu a plecat în Spania, alături de gaşca de prieteni şi Olivia a rămas în ţară, prilej folosit pentru a afla unul despre celălalt cât mai multe lucruri. 

Într-un final, s-au căsătorit în 2004 şi au avut o nuntă de vis la care au venit toţi prietenii. Astăzi, cei doi sunt părinţii a doi băieţi, Luca şi David, sunt foarte discreţi cu vieţile lor particulare iar Olivia Steer nu mai prezintă nicio emisiune de televiziune. 

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg