Andi Moisescu dezvăluie ce mănâncă acasă. Meniul pe care Olivia Steer l-ar arunca direct la gunoi

#Exclusiv Click!

Andi Moisescu (50 de ani) și Olivia Steer (46 de ani) formează una dintre cele mai frumoase și mai discrete familii din showbiz-ul românesc! Cei doi sunt căsătoriți de 17 ani, au doi copii împreună, pe David și pe Luca, însă, chiar și așa, au stiluri de viață diferite! Vedeta de la Pro TV a declarat pentru Click! că alimentația lor nu seamănă una cu alta.

Ce mănâncă Andi Moisescu? Meniul lui nu seamănă deloc cu cel al Oliviei Steer

Olivia Steer arată impecabil! Pentru asta, fosta vedetă din Pache Protopopescu, este foarte atentă la ce mănâncă. Soția lui Andi Moisescu a renunțat de tot la alimentele procesate, carne și la orice stil de viață nesănătos. Este raw-vegană de 12 ani, așa că în dieta ei se regăsesc cu totul alte mâncăruri. Nu același lucru îl putem spune și despre Andi Moisescu, care mai consumă și carne, dar și alte alimente păcătoase.

cu multe calorii printre care și la carne. Însă, toate aceste lucruri se pare că nu au reușit să îl determine și pe juratul de la “Românii au Talent” să elimine poftele culinare.

„Soția mea este vegetariană, dar nu și eu. Secretul de a mă menține mereu în formă este sportul, este singurul secret pe care l-am descoperit eu în 50 de ani…mișcarea! Dacă nu aș face mișcare aș fi la altă categorie. Merg la sală, da, dar nu reușesc să ajung în fiecare zi, cam la două zile îmi iese. Olivia mănâncă raw-vegan, deci mai mult decât vegan. Sincer, încerc să mănânc și eu cât mai sănătos pe cât posibil...mai multe fructe, legume și cât mai multe crude, atunci când există, dar, în rest, mănânc ce mănâncă toată lumea.”, a declarat Andi Moisescu, pentru Click!

Andi Moisescu, proiecte de succes

„Este o preocupare de-a mea să mă mențin oarecum prezent. O să încerc să vin cu lucruri proaspete pe Youtube, sper să mergem mai departe cu emisiunea “Apropo TV”, nu văd niciun impediment, are 18 ani, de când este și mi se pare ok faptul că dacă a făcut 18 ani poate să facă și 20 de ani. Ne așteaptă și un sezon de “Românii au Talent” de mare excepție anul acesta. Sper să reușesc să fac performanțe și în sailing, am ajuns și la vârsta când îmi doresc să fac performanțe în sport, dacă nu am avut când eram mai tânăr poate acum când sunt mai experimentat”, a conchis pentru Click! Andi Mosescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!