Andreea Esca, rol inedit pentru Revelionul PRO TV. Vedeta a strălucit alături de Andi Moisescu

Ultima actualizare:

Încep să iasă la iveală din ce în ce mai multe detalii despre programul „Protevelion” pregătit de PRO TV pentru noaptea de trecere în noul an.

Pentru aceste filmări, Andreea a trebuit să facă ajustări rochiei după ce a îmbrăcat-o
Pentru aceste filmări, Andreea a trebuit să facă ajustări rochiei după ce a îmbrăcat-o

Click! v-a prezentat ieri primele imagini de la aceste filmări, în exclusivitate. Acum revenim cu alte informaţii, căci Andreea Esca (50 de ani) a recunoscut că ia şi ea parte la petrecere. Şi nu oricum, ci într-o rochie de gală, aşa cum nu o vedem la pupitrul ştirilor.

Alături de colegii săi, Andi Moisescu, Cosmin Stan şi Rareş Năstase, Andreea pare că s-a simţit grozav.

„Cântăm, dansăm, râdem, ne pregătim ţinutele (chiar le coasem pe noi) şi gata pentru filmările de Revelion! La PRO TV. Aici, o parte din gaşcă! Voi? V-aţi făcut planuri pentru noaptea către 2023? Şi, a doua întrebare: cine mai ţine aţă în gură când îi este cusută haina de pe el/ea??”, a scris ştirista de la PRO TV pe pagina sa de Facebook.

Andreea Esca, ținută elegantă pentru Revelionul de la PRO TV

După cum se poate observa în imagini, Andreea Esca pare că s-a distrat din plin alături de câțiva dintre colegii ei de la PRO TV.

De altfel, relația pe care o are cu vedetele din trustul de pe Pache Protopoescu este una excelentă. Acest lucru a fost confirmat recent și de Neti Sandu.

„Andreea e neschimbată, e constantă în felul ei de a se purta cu oamenii, ceea ce mi se pare o extra calitate. Suntem la ore diferite, ne întâlnim doar pe la evenimente, dar e ca și cum nu ne-am văzut de ieri. Asta e marea ei calitate”, a declarat Neti Sandu pentru VIVA.

Andreea Esca rămâne fără discuții o emblemă a celor de la Pro TV. Cea mai cunoscută prezentatoare TV lucrează de aproape 27 de ani la trustul de pe Pache Protopopescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
sebastian topescu cristian familie jpg
Radu Andrei Tudor a slăbit 9 kg jpeg
mustafa 58610700 jpg
lorena balaci jpeg
banner dinu maxer png
razboinicii survivor 2023 jpg