Ploaie de vedete la Protevelion! Ce ținute au ales pentru marea petrecere

Ultima actualizare:

Începutul de săptămână a debutat în forţă pentru vedetele PRO TV, care au fost mobilizate pentru filmările speciale dedicate emisiunii ce va fi difuzată la trecerea dintre ani, „Protevelion”. Reporterii Click! au aflat cine sunt cei responsabili anul acesta cu veselia în noaptea de 31 decembrie. Jojo, Carmen Tănase, Pavel Bartoş, Jorge, Emil Rengle sunt doar câţiva dintre protagonişti...

Jojo şi Carmen Tănase  au îmbrăcat rochii senzaţionale  pentru această petrecere
Jojo şi Carmen Tănase au îmbrăcat rochii senzaţionale pentru această petrecere

Luni după-amiază în studiourile „Kentauros”, din Ştefăneşti, a fost multă agitaţie: au început filmările pentru cel mai spectaculos show PRO TV al anului, „Protevelion”-ul.

Am aflat în exclusivitate pentru dumneavoastră care sunt cei din distribuţia petrecerii. Emil Rengle şi foştii săi colegi de la „Survivor”, CRBL şi Alex Delea, sunt dintre cei mai importanţi responsabili cu voia bună în noaptea de trecere spre 2023. 

Pavel Bartoș nu  putea lipsi de la filmări
Pavel Bartoș nu putea lipsi de la filmări

Toţi participanţii au purtat rochii şi costume de gală

La aceleaşi filmări au mai participat şi foşti concurenţi din reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, printre care şi actriţa Tania Popa, şi cântăreaţa Lidia Bubble.

Din distribuţia petrecerii mai fac parte şi actorii Adrian Nartea şi Andrei Aradits, foşti rivali în serialul „Vlad” de la PRO TV, care s-au întâlnit pe platoul „Protevelionului” cu actriţele Carmen Tănase şi Cătălina Grama alias Jojo, pe care telespectatorii le-au putut urmări recent în altă producţie a trustului, serialul „Clanul”.

Lidia Buble este unul dintre  artiştii responsabili cu voia bună
Lidia Buble este unul dintre artiştii responsabili cu voia bună

Pentru această ocazie, cu toţii au avut ţinute de gală, spectaculoase, în care nu apar atât de des: doamnele au purtat rochii de seară extrem de elegante, iar domnii au fost la costume cu papioane.

Alex Delea,  câştigătorul  „Survivor”,  a luat şi el  parte la filmări
Alex Delea, câştigătorul „Survivor”, a luat şi el parte la filmări

Au participat la petrecerea numită „Protevelion” şi ştiriştii de la PRO TV, care au lăsat acasă costumele serioase şi au optat şi ei pentru ţinute spectaculoase.

Amalia Enache şi Andreea Marinescu au fost însoţite de Cosmin Stan şi de Rareş Năstase, care s-au distrat la maximum, au cântat şi au dansat ore în şir.

Prezentatorii Știrilor  PRO TV au petrecut  în gașcă
Prezentatorii Știrilor PRO TV au petrecut în gașcă

Printre cei responsabili cu voia bună în noaptea de Revelion de la PRO TV se numără şi Jorge, Pavel Bartoş. Horia Brenciu şi Cosmin Seleşi.

Acesta din urmă a părăsit Antena 1 după mai bine de un deceniu, fiind una dintre cele mai noi „achiziţii” de la PRO TV, şi va începe în curând emisiunea „Batem palma”.

Jorge s-a distrat  înpreună cu Jojo
Jorge s-a distrat înpreună cu Jojo

În ceea ce priveşte programul artistic, vor cânta pe scena „Protevelion” artişti precum Diana Matai, Anna Lesko, Raluka, Codruţa Sanfira Filip, Vlăduţa Lupău, precum şi mulţi dintre concurenţii noului sezon de la „Vocea României”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net