Ups! Iată ce face Andreea Esca în pauza publicitară pe holurile PRO TV: «Când se prind colegele...»

Ultima actualizare:

Andreea Esca a reprezentat dintotdeauna un etalon pentru profesionalism și muncă asiduă, dar aceasta nu înseamnă că nu are și momente de relaxare. Colega ei, știrista Andreea Marinescu, a surprins-o pe Esca într-o ipostază în care telespectatorii nu au mai văzut-o niciodată pe veterana prezentatoare PRO TV. Iată ce a făcut vedeta între pauzele de filmări, pentru a se relaxa.

Ups! Andreea Esca, surprinsă în pauza publicitară pe holurile PRO TV: «Când se prind colegele...»
Ups! Andreea Esca, surprinsă în pauza publicitară pe holurile PRO TV: «Când se prind colegele...»

Andreea Esca a devenit un adevărat brand pentru știrile PRO TV, datorită profesionalismului ei și a promptitudinii cu care aduce cele mai importante știri în fața telespectatorilor de pe micul ecran. Meseria de prezentatoare de știri poate fi o adevărată provocare și necesită seriozitate și punctualitate. Dacă v-ați întrebat vreodată cum este Andreea Esca în pauzele de filmări, ei bine colega ei, Andreea Marinescu, a dat-o de gol. 

Citește și: Andreea Esca, dans din buric, pe muzică orientală. Alexandre Eram a reușit imposibilul în Istanbul

Marinescu a surprins-o pe Esca chiar atunci când găsise un moment de tihnă, pentru a-și trage puțin sufletul în timpul pauzei de publicitate. Andreea Esca se întinsese foarte comod pe o canapea și vorbea la telefon, iar Andreea Marinescu a filmat momentul și l-a postat pe rețelele de socializare. 

Și cum credeți că a reacționat Andreea Esca când a văzut că buna ei colegă a surprins-o într-o ipostază în care publicul nu a mai văzut-o niciodată? Ei bine, Esca s-a amuzat teribil și a postat și ea filmulețul pe InstaStory, alături de o descriere simpatică. 

„Când se prind colegele că te-au lăsat șalele… și te „întinzi' un pic așteptând în fața camerei de montaj", a scris Esca pe Instagram. 

Alexia Eram, despre salariul mamei sale, Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai vechi prezentatoare TV din domeniul televiziunii, iar imaginea ei a devenit sinonimă cu trustul PRO. Având în vedere experiența ei de ani de ani de zile și notorietatea de care se  bucură, multă lume s-a întrebat care este salariul pe care îl câștiga vedeta. 

Se pare că prezentatoarea nu a divulgat acest secret nici măcar fiicei sale, Alexia Eram, care a comentat și ea pe marginea acestui aspect. 

E adevărat. Nu mi-l spune. Nu am fost atât de curioasă, dar nu mi-l spune, probabil… nu știu de ce nu mi-l spune… că na, trebuie să rămână acolo, nu se divulgă.”, a declarat Alexia Eram pentru Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net