Ups! Iată ce face Andreea Esca în pauza publicitară pe holurile PRO TV: «Când se prind colegele...»

Ultima actualizare:

Andreea Esca a reprezentat dintotdeauna un etalon pentru profesionalism și muncă asiduă, dar aceasta nu înseamnă că nu are și momente de relaxare. Colega ei, știrista Andreea Marinescu, a surprins-o pe Esca într-o ipostază în care telespectatorii nu au mai văzut-o niciodată pe veterana prezentatoare PRO TV. Iată ce a făcut vedeta între pauzele de filmări, pentru a se relaxa.

Ups! Andreea Esca, surprinsă în pauza publicitară pe holurile PRO TV: «Când se prind colegele...»
Ups! Andreea Esca, surprinsă în pauza publicitară pe holurile PRO TV: «Când se prind colegele...»

Andreea Esca a devenit un adevărat brand pentru știrile PRO TV, datorită profesionalismului ei și a promptitudinii cu care aduce cele mai importante știri în fața telespectatorilor de pe micul ecran. Meseria de prezentatoare de știri poate fi o adevărată provocare și necesită seriozitate și punctualitate. Dacă v-ați întrebat vreodată cum este Andreea Esca în pauzele de filmări, ei bine colega ei, Andreea Marinescu, a dat-o de gol. 

Citește și: Andreea Esca, dans din buric, pe muzică orientală. Alexandre Eram a reușit imposibilul în Istanbul

Marinescu a surprins-o pe Esca chiar atunci când găsise un moment de tihnă, pentru a-și trage puțin sufletul în timpul pauzei de publicitate. Andreea Esca se întinsese foarte comod pe o canapea și vorbea la telefon, iar Andreea Marinescu a filmat momentul și l-a postat pe rețelele de socializare. 

Și cum credeți că a reacționat Andreea Esca când a văzut că buna ei colegă a surprins-o într-o ipostază în care publicul nu a mai văzut-o niciodată? Ei bine, Esca s-a amuzat teribil și a postat și ea filmulețul pe InstaStory, alături de o descriere simpatică. 

„Când se prind colegele că te-au lăsat șalele… și te „întinzi' un pic așteptând în fața camerei de montaj", a scris Esca pe Instagram. 

Alexia Eram, despre salariul mamei sale, Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai vechi prezentatoare TV din domeniul televiziunii, iar imaginea ei a devenit sinonimă cu trustul PRO. Având în vedere experiența ei de ani de ani de zile și notorietatea de care se  bucură, multă lume s-a întrebat care este salariul pe care îl câștiga vedeta. 

Se pare că prezentatoarea nu a divulgat acest secret nici măcar fiicei sale, Alexia Eram, care a comentat și ea pe marginea acestui aspect. 

E adevărat. Nu mi-l spune. Nu am fost atât de curioasă, dar nu mi-l spune, probabil… nu știu de ce nu mi-l spune… că na, trebuie să rămână acolo, nu se divulgă.”, a declarat Alexia Eram pentru Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net