Alexia Eram, afirmații surprinzătoare despre salariul Andreei Esca. Cât câștigă vedeta de la Pro TV

Ultima actualizare:

Alexia Eram (22 de ani), fiica Andreei Esca (50 de ani), a vorbit despre salariul mamei sale, într-o apariție la TV. Tânara a făcut afirmații foarte interesante despre unul dintre cele mai mari secrete din televiziune. 

Ce spune Alexia Eram despre salariul Andreei Esca
Ce spune Alexia Eram despre salariul Andreei Esca

De-a lungul anilor, salariul pe care-l obține Andreea Esca de la Pro TV a fost un subiect foarte încins. Plin de curiozitate, românii n-au aflat nici acum cât încasează celebra prezentatoare a știrilor de la ora 19. Deși s-au vehiculat multe sume, salariul exact nu s-a aflat nici acum.

Vezi și: Andreea Esca și-a emoționat fanii! Gestul superb făcut de prezentatoare de la Pro TV

Să o dea de gol pe Andreea Esca tocmai fiica ei? Nici vorbă! Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, frumoasa Alexia Eram a făcut o dezvăluire șocantă. Nici măcar ea nu știe câți bani primește mama sa în fiecare lună.

Citește și: Alexia păşeşte pe urmele mamei sale, Andreea Esca. Mesajul important al influenceriței

Ce salariu are Andreea Esca. Alexia Eram, declarație surprinzătoare

Alexia Eram spune că nu a fost chiar atât de curioasă să afle salariul mamei sale. Totodată, fiica Andreei Esca a glumit spunând că, dacă l-ar fi știut, probabil că s-ar fi scăpat și ar fi dat-o de gol.

„E adevărat. Nu mi-l spune. Nu am fost atât de curioasă, dar nu mi-l spune, probabil… nu știu de ce nu mi-l spune… că na, trebuie să rămână acolo, nu se divulgă.”, a spus Alexia Eram pentru Antena Stars.

Citește și: Andreea Marin a dat cărțile pe față despre relația cu Andreea Esca: «O cunosc dincolo de micul ecran»

De-a lungul timpului, Andreea Esca a reușit mereu să ascundă acest detaliu din viața ei. La un moment dat , vedeta a comentat pe tema acestui subiect.

„Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am şi bănuiesc că este şi rentabil în economia businessului astfel încât toată lumea să meargă bine“, dezvăluia Andreea Esca, într-un interviu acordat în 2020.

Până și celebrul Florin Călinescu a discutat despre salariul Andreei Esca. În timpul unei apariții în platoul emisiunii „La Măruță”, celebrul prezentator a fost întrebat dacă știe ce salariu are vedeta de la Pro TV. Acesta a răspuns, în glumă, că Esca primea „mai puțin” decât el în perioada când lucra la același post de televiziune.

„Stai puțin să ne înțelegem: per zi de muncă, per minut”, a completat Florin Călinescu. „Dar gândește-te că ea muncește în fiecare zi, noi muncim cât?”, a fost replica imediat următoare a lui Andi Moisescu, prezent, de asemenea, în acea emisiune moderată de Cătălin Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net