Alexia păşeşte pe urmele mamei sale, Andreea Esca. Mesajul important al influenceriței

Fiica celebrei prezentatoare de ştiri de la PRO TV a făcut senzaţie sâmbătă seară, la un eveniment care a avut loc la Palatul CEC din Capitală.

FOTO: CLICK!
FOTO: CLICK!

Pentru că Andreea Esca (50 de ani) este plecată într-o croazieră de lux cu celebrităţi, frumoasa ei fiică de 22 de ani, Alexia Eram, a preluat din activităţile sale şi a fost prezentă la un eveniment de seamă, în compania tatălui său, Alexandre Eram.

Citește și: Petrecerile se țin lanț în familia Andreei Esca! Fiica prezentatoarei a împlinit 22 de ani

La 1 octombrie - de Ziua naţională a luptei împotriva cancerului de sân, Fundaţia Renaşterea a îmbrăcat în Roz, pentru a 22-a oară, o clădire emblematică pentru România: Palatul CEC. Evenimentul a fost dedicat promovării prevenţiei şi depistării precoce a cancerului şi pledează pentru acces gratuit la diagnostic şi tratament pentru femeile din România. 

Nu rata nici: Alexia Eram cu un look din ce în ce mai WOW! Tânara a purtat o salopetă scurtă și decoltată

Alexia Eram și Mihaela Geoană, apariție de senzație

Momentul culminant al serii a fost iluminarea în roz a palatului CEC şi le-a avut ca protagoniste pe Mihaela Geoană, cea care în urmă cu 21 de ani a înfiinţat Fundaţia Renaşterea, şi Alexia Eram, foarte apreciată de tânăra generaţie în mediul online, fiica Andreei Esca, ambasadoare a fundaţiei.

Află și: Mesajul emoționant pe care l-a publicat Alexia Eram de ziua lui Mario Fresh

Sunt extrem de fericită să continui misiunea bunicii mele, asistentă medicală la Institutul Oncologic din Bucureşti, a mamei, care de 21 de ani susţine şi militează pentru sănătatea femeii, pentru acces la prevenţie, diagnostic şi tratamente. Le rog pe toate tinerele din România să meargă la controale medicale şi să le convingă şi pe mamele, mătuşile, bunicile lor, prietenele lor să păstreze sănătatea!”, a declarat Alexia Eram. 

Printre cei peste 180 de participanţi la eveniment s-au numărat şi Iuliana Tudor, Amalia Năstase, Adelina Pestriţu şi Cristiana Copos.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub paula seling png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre