Mesajul emoționant pe care l-a publicat Alexia Eram de ziua lui Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, iar ziua cântărețului nu putea să înceapă fără un mesaj siropos de la iubita sa.

Alexia Eram (6) jpg
Alexia Eram și Mario Fresh

Mario Fresh a împlinit 23 de ani, iar Alexia Eram, fiica Andreei  Esca,  alături  de care artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste încă din 2016, a ținut să posteze pe conturile de socializare mai multe poze în care apar cei doi, însoțite de un mesaj emoționant.

„La mulți ani sufletului care îmi face viața mai frumoasă și care face ca totul să aibă un sens. Să rămâi la fel de bun, muncitor, iubitor, plin de energie, perfecționist, amuzant… bebe al meu. Te iubesc la nebunia infinitului!”, a scris Alexia Eram pe rețelele de socializare.

Cei doi obișnuiesc ca în fiecare an să  facă astfel de postări de zilele lor de naștere, în care își fac diverse urări și își declară  dragostea.

Iată și: Alexia Eram și Mario Fresh, despre gelozia din cuplu și viitorul copil: «Așa ne-am luat»

Povestea de dragoste dintre Mario Fresh și Alexia Eram

Mario Fresh și fiica Andreei Esca sunt de câțiva ani buni  împreună, iar presa a scris de nenumărate ori că s-ar fi despărțit. Cei  doi au negat de fiecare dată și au spus că se iubesc ca în prima clipă, dovadă fiind și imaginile pe care le postează destul de des pe rețelele de socializare.

Sunt admirați de toată lumea, însă puțină lume știe cum au ajuns Mario și Alexia să fie împreună. Fiicei Andreei Esca îi plăcea foarte mult de Mario ca și artist, iar la lansarea piesei  „Ziua mea” a rugat-o pe Antonia să îi facă cunoștință cu acesta.  În acea seară s-au cunoscut mai bine,  iar la finalul petrecerii, Mario i-a cerut Alexiei numărul de telefon sau numele pe care îl poate căuta pe Instagram pentru a o găsi. La scurt timp, cei doi au ieșit la o întâlnire, unde au realizat că se potrivesc și ar vrea o relație.

Iată și: Alexia Eram a terminat studiile. Marele absent la absolvire a fost Mario Fresh

Ce ar face cei doi dacă s-ar despărți

Deși nu se gândește la despărțire  pentru că se consideră suflete pereche, Mario Fresh a declarat într-un interviu că dacă s-ar ajunge la așa ceva, ar rămâne prieten cu Alexia.  Artistul a mai spus că în relația lor nu au existat momente grele, doar discuții în care au vorbit deschis și au rezolvat problemele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
arcul de triumf historia.ro
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg