Alexia Eram a luat, în sfarsit, permisul! De câte ori a picat

Andreea Esca este o mamă mândră, căci Alexia Eram este, după cum spunem noi, românii, și frumoasă, și deșteaptă. Dacă în urmă cu doar câteva zile a absolvit facultatea, tânăra, deja influencer cu acte în regulă, are parte de o nouă reușită. Alexia a luat, în sfârșit, permisul!

alexia eram permis conducere jpg

Alexia Eram a trecut cu brio examenul de obținere a permisului de conducere, după o perioadă lungă de timp în care a urmat cursurile unei școli de șoferi. Influencerul le-a povestit fanilor săi totul despre experiența pe care a trăită și numai cei care au trăit asta pe pielea lor pot înțelege bucuria pe care o simte fiica Andreei Esca în aceste momente!

S-ar putea să te intereseze la fel de mult: Alexia Eram a terminat studiile. Marele absent la absolvire a fost Mario Fresh

Iată că data de 13 nu este una așa de rea cum se crede în popor, iar Alexia Eram o știe mai bine ca oricine. Astăzi este o zi mare pentru ea și a postat mai multe imagini și filmulețe direct de pe traseu, unde a susținut proba practică pentru obținerea permisului auto.

Alexia Eram, mândră de reușitele ei. A terminat facultatea și a luat permisul de conducere

Iubitul său i-a purtat noroc, căci fiica Andreei Esca s-a filmat ascultând cea mai nouă melodie a lui Mario Fresh, „Necesar”, semn că i-a fost alături și fizic, căci a însoțit-o la examen, dar și moral, cu ajutorul pieselor sale.

„Dragii mei, vreau să vă anunț o mare veste: am luat permisul. Cred că el (n.red. – Mario) e cel mai fericit. De azi aveți o nouă șoferiță prin oraș”, a declarat tânăra, pe rețelele de socializare.

Vezi și: Alexia Eram, ipostaze HOT în mijlocul deșertului. Fiica Andreei Esca își face de cap pe nisipul fierbinte

Și Mario s-a arătat mândru de iubita lui și a decis să o cinstească așa cum se cuvine, dar nu cu alcool, căci de astăzi se poate urca la volan, ci cu o apă plată.

Alexia Eram a luat permisul, după ce a picat de două ori examenul auto!

Fiica Andreei Esca se chinuie să ia permisul de conducere de un an. În 2021, dezamăgită, ea și-a anunțat fanii că nu a învățat suficient și nu a fost pregătită, astfel că a picat sala și traseul de două ori. Ulterior, școala de șoferi a expirat, însă nu s-a dat bătută. 

Alexia Eram s-a înscris, din nou, anul acesta, însă, iată, experiența a fost mai cu noroc, ori chiar s-a pregătit mai bine. Felicitări, Alexia, pentru permisul auto! Grijă mare pe șosele :)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (4) jpg
rafael nadal roger federer laver cup epa efe jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg