Hopa! Alexia Eram și-a uitat sutienul acasă!

Alexia Eram și Mario Fresh au furat toate privirile la cel mai recent eveniment monden la care au participat împreună. Îndrăgostiții și-au făcut prezența la o petrecere cu dress code all white, iar alegerea vestimentară a Alexiei Eram nu a putut rămâne neobservată. 

white party 11 jpeg

Faptul că Mario Fresh și Alexia Eram sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt nu mai este un secret pentru nimeni.

Tinerii fac risipă de gesturi tandre ori de câte ori participă la diferite evenimente și distribuie adesea mesaje duioase pe Instagram, în care își exprimă afecțiunea. Așadar, nici de acestă dată nu au făcut o excepție. Prezenți la un eveniment monden, Mario Fresh și Alexia Eram au respectat codul vestimentar impus și au purtat ținute albe în întregime.

Citește și: Alexia Eram, ipostaze HOT în mijlocul deșertului

Mario a ales un look fresh, lejer și a mizat pe o pereche de blugi și un simplu tricou. Pe de altă parte, Alexia Eram nu a ratat ocazia de a-și etala formele pentru care trage din greu la sala de sport.

Fiica Andreei Esca a purtat o rochie scurtă, transparentă, cu spatele decupat și a ales să nu poarte sutien, spre surprinderea celor prezenți! Mario și-a protejat ochii cu o pereche de ochelari de soare, probabil dorind să ascundă locurile în care i se abate privirea! 

Alexia Eram se antrenează din greu la sala de sport 

De când este împătimită a sălii de sport, Alexia Eram nu ratează ocaziile de a purta ținute pe care puține femei ar avea curajul să le îmbrace. Ce-i drept, are toate motivele să fie mândră de felul în care arată! Nu are pic de celulită, abdomenul îi este perfect plat,  iar picioarele sunt tonfiate.

Nu doar ea muncește din greu la sală, ci și iubitul Mario Fresh care se antrenează frecvent și, atunci când se simte lipsit de energie, apelează la ajutorul unui cocktail de vitamine administrat intravenos! 

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de mai bine de patru ani. În ciuda zvonurilor care au privit despărțirea lor, tinerii sunt mai îndrăgostiți ca oricând și nu se sfiesc să arăte lumii cât de mult de iubesc!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net