Alexia Eram cu un look din ce în ce mai WOW! Tânara a purtat o salopetă scurtă și decoltată

Alexia Eram și Mario Fresh sunt foarte îndrăgostiți, chiar dacă relația lor încă nu s-a oficializat în fața preotului. 

Fata Andreei Esca a avut un look superb la cel mai fenomental festival din România, Untold 2022, unde și alte vedete s-au prezentat cu ținute complet electrizante și apreciate de toată lumea.

Alexia Eram, un look WOW!

Ba chiar și Andreea Esca a venit cu o ținută complet neașteptată, fiind pe prima pagină a mai multor publicații din România. Bineînțeles, nici fiica sa nu a putut să stea mai departe, așa că Alexia Eram s-a prezentat cu o salopetă electrizantă și spectaculoasă. 

Citește mai mult despre: Andreea Esca a găsit cea mai excentrică ținută de la UNTOLD. Sună periculos, lasă fusta mai jos! Nu e prima care se îmbracă așa

Imaginile cu Alexia Eram s-au viralizat foarte repede, mai ales că Mario Fresh s-a aflat pe scena evenimentului, iar foarte multă lume a vrut să vadă cum se prezintă cei doi iubiți. 

„O zi plină de emoții”, a fost lăsat de Alexia pe contul ei de Instagram. 

”Iubitul meu a cântat la festival, alături de DJ Alok. Sunt atât de mândră de tine”, a declarat tânăra și a publicat o serie de fotografii în care este aproape de nerecunoscut, încât a reușit să sensibilizeze mai multe persoane din spațiul online. 

Vezi și: Dragostea-i nebună! Alexia Eram și Mario Fresh s-au îndulcit pe plajă!

Alexia Eram s-a prezentat purtând o salopetă strâmtă și scurtă, cu decolteu, dar și cu o coadă blondă, împletită și foarte, foarte lungă. Bineînțeles, din outfit nu au putut să lipsească ochelarii de soare, unul dintre cele mai întâlnite accesorii de la festival. 

La finalul concertului, Mario Fresh a luat-o în brațe pe Alexia și a sărutat-o cu foc chiar în fața scenei, în văzul tuturor. Cei doi iubiți nu mai contenesc cu declarațiile lor de dragoste unul față de celălalt, fiind foarte prezenți împreună în mediul online. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net