Dragostea-i nebună! Alexia Eram și Mario Fresh s-au îndulcit pe plajă!

Ultima actualizare:

Alexia Eram și Mario Fresh au încins din nou inimile fanilor. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România a reușit să emoționeze printr-un gest plin de romantism. Momentul s-a petrecut pe plajă, iar fata Andreei Esca a transmis și o superbă declarație de dragoste.

Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit 6 ani de relație împreună! Foto: Instagram
Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit 6 ani de relație împreună! Foto: Instagram

Cele două vedete au cariere care necesită atenție și timp. Chiar dacă sunt foarte pasionați de ceea ce fac, influencerița de succes, Alexia Eram, și cântărețul în mare vogă, Mario Fresh, nu-și neglijează în niciun fel relația.

Vezi și: Motivul pentru care Mario a lipsit de la festivitatea Alexiei Eram. Gestul fiicei Andreei Esca

Cu doar câteva ore înainte de a împlini 6 ani de relație împreună, fiica Andreei Esca a publicat pe Instagram un clip romantic. Imaginile au devenit imediat virale. Momentul tandru și plin de afecțiune s-a petrecut pe plajă, în apropierea asfințitului.

Sigur te interesează: Alexia Eram și Mario Fresh, despre gelozia din cuplu și viitorul copil: «Așa ne-am luat»

Alexia Eram și Mario Fresh, moment romantic pe plajă! „Te voi alege mereu pe tine!”

În imagini se vede din plin cât de mult se iubesc cele două tinere vedete. Mai multe, influencerița a postat și un mesaj superb. „Te voi alege mereu pe tine”, a scris fiica Andreei Esca.

Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, și Mario Fresh, în vârstă de 22 de ani, au sărbătorit ulterior un moment important din viață lor.

Citește și: Alexia Eram a luat, în sfarsit, permisul! De câte ori a picat

Ce repede trece timpul! La începutul weekendului, cele două vedete au publicat câteva imagini în care sărbătoreau faptul că au împlinit șase ani de relație împreună.

Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit 6 ani de relație! Uite cum au sărbătorit

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu încă din adolescență. În ciuda faptului că sunt tineri, iar universul în care se învârt e unul foarte agitat, cei doi au demonstrat mereu că au o iubire greu de clintit.

Fiica Andreei Esca a vorbit, recent, despre întemeierea unei familii. Vedeta a explicat că cei doi au fost întrebați încă de la 18 ani când vor face un copil.

„Când ne căsătorim, când o să avem un copil. Lucrurile trebuie să se întâmple când trebuie să se se întâmple, suntem foarte tineri. Adică, ne întrebau asta de când aveam 18 ani, când facem un copil. Adică, pe bune, eram încă la facultate. Cred că toate vin la timpul lor. Momentan suntem foarte bine”, a declarat Alexia Eram pentru Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
banner Ozana Barabancea png
index (2) jpg
Snapinsta app 407656306 723849415942109 7565895018904345749 n 1080 jpg
vulpitaa v1 e1699372320947 300x169 jpg
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png