Iuliana Beregoi, sărbătorită de Mario Fresh, Măruță și Dorian! Și-a luat bolid de lux

Ultima actualizare:

Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani pe 13 iulie și a avut parte de o petrecere pe care nu o va uita prea curând. În plus, ea și-a făcut un cadou costisitor! Iată despre ce este vorba! 

Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani pe 13 iulie
Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani pe 13 iulie

Iuliana Beregoi are doar 18 ani și o comunitate impresionantă de fani care o urmărește pas cu pas. A reușit să ajungă în trendingul de pe Youtube cu piesele sale și are planuri mari de viitor.

Artista a concertat pe scena de la Arenele Romane cu puțin înainte de ziua sa și a cântat alături de Mario Fresh și Dorian Popa, iar pe 13 iulie a petrecut cu prietenii și cu familia! 

Iuliana Beregoi și-a chemat prietenii la un restaurant de fițe din Capitală pentru a-și sărbători majoratul. Între invitați s-au numărat și reporterii Click!, care au fost părtași la fericirea vedetei. Iuliana Beregoi a purtat o rochie potrivită temperaturilor caniculare de afară și a strălucit, la propriu și la figurat. 

Citește și: Iuliana Beregoi, în costum de baie! 

Vedeta și-a făcut cadou o mașină de zeci de mii de euro. De altfel, Iuliana a sărit cu parașuta chiar în dimineața în care a făcut 18 ani.

Deși ziua de 13 iulie a fost una dedicată ei, Iuliana nu a uitat de fanii care o îndrăgesc și care o sprijină! Artista și-a răpit câteva secunde pentru a-i transmite un mesaj unei admiratoare înrăite pe nume Carla.

Vezi și: Isterie la majoratul Iulianei Beregoi. A ieșit direct din tort 

La începutul lunii iulie, Iuliana Beregoi a avut parte de un prim cadou. Solista a participat la concertul unei artiste pe care o admiră profund: Billie Eilish, Spectacolul a avut loc în Berlin, Germania, iar atmosfera a fost una cu adevărat copleșitoare, în sensul pozitiv. Iuliana Beregoi a distribuit pe contul de Instagram imagini de la concert și un clip video în care le-a arătat tuturor cât de bine se distrează. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net