Isterie la majoratul Iulianei Beregoi! A ieșit direct din tort!

Ultima actualizare:

Iuliana Beregoi și-a sărbătorit majoratul pe scenă, cum îi stă bine unei dive! Artista a împlinit 18 ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de mii de fani, care au venit să o felicite și să se distreze împreună cu ea la Arenele Romane din București.

Iuliana Beregoi și-a făcut majoratul pe scenă Sursa: arhivă personală
Iuliana Beregoi și-a făcut majoratul pe scenă Sursa: arhivă personală

Ca întotdeauna, artista a fost la înălțime. Iuliana Beregoi și-a surprins fanii printr-o ieșire surpriză pe scenă dintr-un tort imens, făcut special cu chipul ei. Iuliana a împărțit tortul de sărbătoare cu spectatorii săi, veniți în număr impresionant la Arenele Romane.

Iată și: Iuliana Beregoi, petrecere grandioasă la majorat. Ce pune la cale puștoaica fenomen pentru generația Z?

Iuliana a cântat cele mai bune piese din repertoriul său și a avut și invitați surpriză. Show-ul idolului Generației Z a fost peste așteptări. Artista cu peste un milion de fani pe rețelele de socializare a avut emoții mari la majorat!

Oare pot să descriu cu cuvine cât de mult vă iubesc? A fost magic. Voi ați fost magici. De 6 ani îmi dăruiți iubirea voastră, iar eu încerc să vă întorc toată dragostea asta prin concertele mele, prin muzica mea și prin tot ceea ce fac pentru voi.

Am avut cel mai frumos majorat, mai frumos decât am visat vreodată, datorită VOUĂ! Sunteți în inima mea. Vă iubesc enorm și VĂ MULȚUMESC!”, a declarat Iuliana Beregoi, încântată de eveniment.

Vezi și: Dramele Iulianei Beregoi. Dezvăluiri emoţionante despre copilăria sa şi accidentul în care era să moară

Printre invitații speciali ai Iulianei s-au numărat Dorian Popa, Mario Fresh, dar și sora ei, Ana Beregoi, Cezar Alexa sau Mihai Ungureanu.

Dorian Popa și Mario Fresh au urcat pe scenă alături de Iuliana Beregoi, momente la care fanii au rămas extrem de încântați și au afirmat că atmosfera la concert a fost una de vis.

Citește și: Iuliana Beregoi, la dietă de Sărbători!” Nu vreau să ajung să arăt nașpa!”

Pe scenă la Next Star, la doar 10 ani!

Iuliana Beregoi și-a făcut a debutul pe scenă la doar 10 ani, atunci când a participat la show-ul „Next Star”. La 14 ani, tânăra fenomen din Republica Moldova a reușit performanța de a susține primul ei concert la Sala Palatului.

Interesant de urmărit: Ei sunt prinţii şi prinţesele Internetului! Fac bani frumoși și sunt admirați de milioane de fani

Iuliana Beregoi este cunoscută drept vocea Generaţiei Z și are peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, la piesele lansate de ea, încă de când avea doar 12 ani.

Artista s-a remarcat ca eroina principală în serialul online "Lara", care a înregistrat cifre record de audienţă.

Mai vezi și: Mario Fresh și Iuliana Beregoi, live împreună pe Instagram! Cine a apărut alături de cântăreț

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner Vica Blochina png
image png
image png
banner claudia patrascanu png
15 sophia loren 8710 jpg jpeg
banner stela popescu png
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
image
actualitate.net