Dramele Iulianei Beregoi. Dezvăluiri emoţionante despre copilăria sa şi accidentul în care era să moară

Ultima actualizare:

Idolul Generației Z, Iuliana Beregoi, și-a surprins fanii cu lansarea filmului documentar “Cine sunt eu? Povestea unui vis”, lansat de Mixton Music, casă de discuri a artistei, în care povestește totul, detaliat, despre viață ei personală, deschizându-și inima în față fanilor.

image

Dacă până acum, Iuliana Beregoi (17 ani) a promovat o imagine perfectă, de adolescentă care trăiește o viață de vis, în acest film descoperim un copil cu o viață plină de greutăți, lipsuri și obstacole pe care artista le-a depășit la începuturile ei.

Artista a povestit că, pe când era mică şi mergea la tot felul de concursuri pentru copii, părinţii ei au ajuns să acumuleze datorii mari pentru că investeau bani în ea. 

"Practic toţi banii erau investiţi în mine. Tata s-a săturat să tot împrumute de la diferiţi oameni. Am ajuns să avem foarte multe datorii. Au început să se certe foarte des, când am început să am nevoie de mai multe ţinute pentru concerte. Dar niciodată nu am zis că vreau să renunţ", a spus Iuliana Beregoi.

Mai mult, solista a explicat că nimeni din jurul familiei sale nu a fost de acord ca Iuliana să devină cântăreaţă, dar mama ei a fost mereu acolo să o susţină. 

Iuliana Beregoi, totul despre accidentul de maşină din 2020

De asemenea, Iuliana a dezvăluit secretul unui accident în care a fost implicată în anul 2020. Atunci, ea şi prietenii ei au derapat cu maşina din cauza ploii puternice, iar solista şi-a spart capul în accident. Ea recunoaşte acum că a crezut, pe atunci, că va muri. 

"Eram cu prietenele în oraş, a început să plouă foarte tare. Era ora 9.30, ne-am urcat în maşină, eram şi cu un prieten, el conducea.  La vale, din seal, venea apă, maşina a derajat. A fost, sincer, un accident prostesc, noi nu am făcut nimic. Am intrat într-un copac, apoi în alţi doi. Eu nu îmi aduc aminte tot accidentul. Am doar flashuri. Aveam o durere atât de mare încât am crezut că am ajuns la sfârşit. Nu aveam timp să reacţioneaz, cred că din cauza şocului. Era fum de motor, miros de cauciuc puternic. Prima lovitură a fost în frunte, mi s-a spart fruntea. Cicatricea e vizibilă pentru că mi-am spart capul. Prietena mea s-a speriat foarte tare, eu am început să cânt, nu mi-am dat seama. Aveam o gaură în frunte, eram plină de sânge pe faţă", a povestit Iuliana Beregoi.  

Părinţii ei erau la o masă şi au sărit imediat pentru a ajunge la fata lor. Iuliana i-a rugat pe mama şi tatăl ei să vină să o ia, să nu plece cu o ambulanţă. I-a aşteptat lângă un copac, cu o geacă cu glugă pe ea.  

A stat zece zile în spital

La spital, Iuliana a fost dusă în sala de operaţii, unde a fost cusută de medici. 

"M-am trezit tristă că am cicatrice. Când am dat cu mâna prin păr, a început să curgă multe sânge. Avem o tăietură până la os. Am fost din nou cusută, a durut mult mai tare", a mai adăugat Iuliana, care a stat atunci zece zile la spital. 

Iuliana a povestit că nu şi-a dorit să facă accidentul public, pentru că îi era ruşine de cicatrice şi nu a fost pregătită psihic pentru a spune tot ce s-a întâmplat. În plus, nu a vrut să fie învinovăţită pentru accident. 

Iuliana Beregoi, idolul Generaţiei Z

Iuliana Beregoi este idolul a milioane de copii și adolescenți din România, Republica Moldova și diaspora. Solista a făcut mare senzație la concursul muzical "Next Star", de la Antena 1. Ea este singură artista tânăra care a avut două concerte sold out la Sala Palatului în același an, a făcut furori pe radiouri cu piese de top și este protagonista serialului "Lara", singurul serial românesc de pe Netflix.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net