Ei sunt prinţii şi prinţesele Internetului! Fac bani frumoși și sunt admirați de milioane de fani

Ultima actualizare:
Fraţii Andra (22 de ani) şi Răzvan Gogan (19 ani) sunt şi vocile serialelor Disney
Fraţii Andra (22 de ani) şi Răzvan Gogan (19 ani) sunt şi vocile serialelor Disney

Tot mai mulţi tineri au descoperit că pot face bani online din vlog, videoclipuri şi diverse afaceri online. Drumul către succesul pe internet a fost deschis de Selly cu vlogul lui, apoi alţi tineri i-au urmat exemplul şi au început să folosească tot mai multe platforme de socializare prin care să se afirme.

Înainte ca Selly să devină foarte cunoscut, şi alţi tineri făceau bani online după ce şi-au trecut multe activităţile în mediul virtual. Andra şi Răzvan Gogan care cântă şi dansează de mici, apoi Sebastian Dobrincu şi imperiul lui din Sillicon Valey, Iuliana Beregoi, fraţii Munteanu şi lista poate continua până la TOP 10.

Alexia Eram (19 ani) şi Mario Fresh (20 de ani) fac o echipă pe cinste
Alexia Eram (19 ani) şi Mario Fresh (20 de ani) fac o echipă pe cinste

2019, anul lui Selly

BiBi (17 ani) joacă în serialul „Profu”, de la PRO TV
BiBi (17 ani) joacă în serialul „Profu”, de la PRO TV

Însă 2019 a fost anul lui Andrei Şelaru (19 ani), alias Selly, care a ieşit în faţă după şapte ani de muncă şi s-a remarcat în tot ceea ce a făcut, de la vlog şi muzică până la publicitate şi film. Tânărul a adunat o comunitate de 3,4 milioane de abonaţi pe canalul de YouTube şi a devenit cel mai urmărit şi mai cunoscut vlogger din România. Deşi nu s-a aşteptat să atingă un asemenea succes, Selly recunoaşte că nu a încetat niciodată să creadă în visul lui. „La 11 ani am postat primul meu vlog. Am visat tot timpul, dar nu m-am aşteptat niciodată să ajung aici. Pentru că atunci când m-am apucat de vlogging, nu reuşise nimeni de pe YouTube să ajungă la rezultatele astea. Cei mai buni YouTuberi aveau undeva pe la 400.000 de abonaţi, în nici un caz 2,4 milioane.

Selly a făcut vlog 7 ani până să devină vedetă

Mulţi cred că e ca o joacă să te filmezi singur, dar trebuie să fii activ tot timpul. Sunt multe canale noi unde trebuie să pompezi constant şi content diferit”, spune puştiul. El a trecut de la vlogging la muzică şi apoi a filmat pentru comedia „5 GANG: Un altfel de Crăciun”. „Am pornit din dormitorul meu fără nicio posibilitate tehnică, încercând să spun nişte poveşti complexe şi să fac nişte lucruri ample şi am ajuns şapte ani mai târziu pe un platou cu aparatură profesională, lumini, macarale, o întreagă echipă de oameni, într-o atmosferă cu totul nouă. Totul este un vis devenit realitate”, a mai spus vloggerul. Pentru Selly, reţeta succesului are ingredientele bine definite: „Consecvenţa, munca, punctualitatea şi strategia, dar şi un pic de noroc. Să nu crezi că odată ce ai atins succesul nu mai ai şanse să cazi!”.

Sebastian Dobrincu, celebru și în SUA

Andrei Şelaru (19 ani), alias Selly, apare în filmul „5 GANG: Un altfel de Crăciun”.
Andrei Şelaru (19 ani), alias Selly, apare în filmul „5 GANG: Un altfel de Crăciun”.

Un alt tânăr care a reuşit să devină celebru atât în ţara lui, cât şi în SUA, este Sebastian Dobrincu (21 de ani). El s-a lansat anul trecut în muzică şi în vlog. În România s-a lansat în muzică pe 13 septembrie 2019 cu videoclipul piesei „On Your Mind”, în colaborare cu cei de la DeMoga Music. Sebastian are afaceri de milioane de dolari în SUA şi vrea să continue cariera muzicală. El are doi fraţi mai mici, părinţi şi multe aspiraţii.

„În România sunt cântăreţ. Am lansat primul videoclip regizat de Edward Aninaru la o piesă în colaborare cu DeMoga Music. Suntem în promovare cu melodia în SUA şi continuăm să pregătim piese noi acasă. În SUA sunt om de afaceri şi mă ocup de afacerea mea în social media”, a spus artistul care conduce o maşină luxoasă, are casă închiriată în Los Angeles şi vrea să-şi trăiască visele. 

Andra și Răzvan Gogan, celebri datorită Disney Channel

Fraţii Vlad şi Cristi Munteanu au sute de mii de fani
Fraţii Vlad şi Cristi Munteanu au sute de mii de fani

Fraţii Andra (22 de ani) şi Răzvan Gogan (19 ani) au început mai întâi să pună voci pentru serialele de la Disney Channel. Ei au cântat şi au dansat de mici şi au intrat de două ori în Cartea Recordurilor, pentru  „Cel mai lung concert live susţinut de un copil” (3 ore şi 20 de minute, 55 de melodii, 15 septembrie 2009) şi „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 discuri).

Andra a jucat în mai multe producţii de televiziune şi în 2014 a prezentat emisiunea „I Love Violetta” de la Disney Channel, alături de Alexia Eram (19 ani) şi de Adina Iliescu (22 de ani). Împreună au început să facă vlog, să înregistreze noi piese, iar conturile ei sociale însumate au cei mai mulţi urmăritori. Anul trecut, fraţii Gogan şi fraţii Munteanu, gemenii Vlad şi Cristi (17 ani), au plecat într-un turneu cu milioane de spectatori.

Şi puştoaica Iuliana Beregoi (15 ani) a strâns mii de fani pe conturile sociale datorită serialului pe care l-a filmat şi vlogurilor pe care le face. Ea creeză isterie când se întâlneşte cu fanii şi dă o mulţime de autografe. Alte soliste care fac bani din muzică şi mai nou din vlog şi internet sunt Cleopatra Stratan (17 ani), Nicole Cherry (21 de ani), BiBi (17 ani, joacă şi în serialul „Profu’” de la PRO TV) şi Mara Georgescu (15 ani), adolescenta care iubeşte moda şi muzica.


    BiBi (17 ani) joacă în serialul „Profu”, de la PRO TV
BiBi (17 ani) joacă în serialul „Profu”, de la PRO TV

Pe de altă parte, cuplul format din Alexia Eram şi Mario Fresh (20 de ani) fac şi ei bani separat. Alexia a reuşit ajutată de mama ei, ştirista Andreea Esca (47 de ani), iar Mario a filmat în noiembrie şi decembrie 2019 pentru reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1). El însă s-a lansat în 2011 la „Românii au talent” (PRO TV), iar acum cântă alături de artiştii de la Golden Boy Society, casa de producţie a lui Alex Velea (35 de ani). Mario Fresh mai câştigă şi din muzica online, concerte şi apariţii TV.

Un alt tânăr care a reuşit să devină celebru atât în ţara lui, cât şi în SUA, este Sebastian Dobrincu
Un alt tânăr care a reuşit să devină celebru atât în ţara lui, cât şi în SUA, este Sebastian Dobrincu
image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner cristina spatar png
banner rona hartner 2 png
banner rona hartner inmormătare 3 png
banner rona hartner inmormantare 1 png
colaj rona aurel jpg
banner ziua nationala png