Iuliana Beregoi, la dietă de Sărbători!” Nu vreau să ajung să arăt nașpa!”

La 16 ani, Iuliana Beregoi face senzație pe Internet printre adolescenți! Este încă elevă, dar câștigă sume uriașe din Youtube, unde are peste un milion de obonați. Tânăra, originară din Republica Moldova, a intrat la dietă de Sărbători și duce un stil de viață sănătos. Asta după ce ani de zile a dat iama în mâncarea de tip fast-food.

Iuliana Beregoi, invitata Alexandrei Ungureanu la emisiunea on line theXclusive Sursa:Instagram
Iuliana Beregoi, invitata Alexandrei Ungureanu la emisiunea on line theXclusive Sursa:Instagram

Dimineața un burger, la amiază chips-uri și seara o shaorma ! Pentru Iuliana Beregoi mâncarea de tip fast-food a fost la ordinea zilei, până de curând, când a decis că e timpul să facă o schimbare.

A intrat la dietă și a adoptat un stil de viață cât mai sănătos. De Sărbători, Iuliana nu sare calul și se înfruptă din bunătăți, sarmale sau „porcării”, cu măsură!

Nu sunt la o dietă foarte strictă, duc un mod sănătos de viață! Am avut o perioadă când nu ieșeam din fast-food. Dimineața buger, la amiază chips-uri și seara o shaorma! Am lăsat cu totul fast-food-ul, ultima dată am mâncat la filmări. Acum, iarna, mi-e foarte foame. Nu sunt foarte strictă. Am și mici excepții. Nu vreau să ajung să arăt nașpa!”, a declarat tânăra solista, invitată la emisiunea on-line a Alexandrei Ungureanu.

Iuliana Beregoi și-a costumat patrupedul în Moș Crăciun  Sursa: Instagram
Iuliana Beregoi și-a costumat patrupedul în Moș Crăciun Sursa: Instagram

„Toată atenția trebuie să fie la mine!”

Pentru Iuliana Beregoi pandemia a fost o adevărată piatră de încercare. Solista, care a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă, s-a obișnuit cu greu cu lipsa concertelor.

Eu iubesc foarte mult atenția de mică. Toată atenția trebuie să fie la mine. În carantină am avut o stare proasta rău de tot că nu mai aveam atenție. A fost foarte ciudat la început. M-am gândit că s-a terminat tot!”, a mai spus Iuliana.

Faima și câștigurile imense din Youtube au venit însă și cu sacrificii pentru Iuliana. Talentata solistă de peste Prut a mai triat din prieteni și a devenit indiferentă la atacurile de orice fel din mediul on-line.

„Eu sunt fericită că fac ce-mi place mie! Nu pot să nu stau pe telefon! Eu trebuie să filmez când se întâmplă ceva! Nu știam să fac tik-tokuri. M-a învățat sora mea. Am început așa de Crăciun, de Revelion. Acum sunt depedentă de Tik Tok. Stau zile întregi și mă uit la clipuri acolo. Am un cerc mic de prieteni, am scăpat de prietenii falși. Aveam prieteni la care a apărut invidia și au dispărut. Trebuie să ai încredere în tine și să nu bagi în seamă hater-ii”, i s-a confesat Iuliana colegei de breaslă Aexandra Ungureanu.

Iuliana Beregoi are peste un milion de urmăritori în mediul on-line Sursa: instagram
Iuliana Beregoi are peste un milion de urmăritori în mediul on-line Sursa: instagram

Iuliana Beregoi s-a făcut remarcată în urma cu patru ani, pe când avea numai 12 ani. Moldoveanca de peste Prut a avut un succes fulminant în mediul on-line.

Conform socialblade.com, Iuliana Beregoi are un câștig anual de aproximativ 55.000 de euro, ajungând să facă pe lună chiar și 4.000 de euro. Totul se datorează celor peste un milion de urmăritori și peste 137.602.300 de vizualizări. La 14 ani, Iuliana Beregoi a susținut primul ei concert la Sala Palatului, apoi a obținut primul ei rol principal într-un serial dedicat copiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net