Ce decizie neaşteptată a luat Iuliana Beregoi, după accidentul de mașină în care era să moară

#Exclusiv Click!

Iuliana Beregoi, noua senzație a Internetului, a fost pe punctul să-și piardă viața în urmă cu doi ani! Artista a fost implicată într-un accident rutier, în 2020, în urma căruia s-a ales cu capul plin de bandaje și cu mașina un morman de fiare! Moldoveanca nu se sperie, însă, așa ușor. Peste doar două luni, când va împlini 18 ani, vrea să-și ia carnetul de conducere și să treacă ea însăși la volan.

Iuliana Beregoi, pustoaica fenomen din Republica Moldova, face 18 ani  Sursa: Instagram
Iuliana Beregoi, pustoaica fenomen din Republica Moldova, face 18 ani Sursa: Instagram

Pe 13 octombrie 2020, mașina în care se afla Iuliana Beregoi a intrat în coliziune cu un copac și s-a făcut zob. Iuliana a scăpat atunci cu viață printr-o minune! A trebuit să treacă un an pentru ca solista din Republica Moldova să găsească puterea să vorbească despre accidentul în care a fost pe punctul să-și piardă viața.

Solista fenomen a Generației Z va face 18 ani peste doar două luni, și surpriză, primul ei drum va fi la școala de șoferi, pentru că dorește cu ardoare să-și ia carnetul! Iuliana Beregoi a povestit, în exclusivitate, într-un interviu pentru Click! cum gestionează succesul la o vârstă atât de fragedă.

Click!: Iuliana, cum te simți? Peste două luni vei deveni majoră…. 18 ani e vârsta libertății! Ce-ți propui pentru aceasta vârstă? Te muți singură? Îți iei carnet?

Iuliana Beregoi: Astept majoratul foarte foarte mult, știți de ce? O sa fiu sinceră…Vreau să-mi iau carnetul! Nu cred că se vor schimba foarte multe lucruri pentru că atâta timp cât avem părinți toți suntem copii, dar mă bucura enorm că o să pot conduce.

Ai cunoscut succesul de la o vârsta fragedă. Resimți de pe acum povara celebrității? Ai făcut sacrificii? Care anume?

Nu pot să zic că pot numi asta o povară, nu îmi pare rău absolut deloc că mi-am început cariera de la o vârsta fragedă pentru că asta mă făcea pe mine fericită. În timpul meu liber eu doar asta îmi doream să fac, să cânt.

Cum îți explici faptul că ai atâția fani? Ești numita puștoiaca fenomen a generației Z… Care este secretul succesului tău?

Cred că dorința foarte mare pe care o am și munca m-au ajutat să ajung până aici. Întotdeauna am avut încredere în mine și în visurile mele, nu am băgat niciodată în seamă oamenii care încercau să mă descurajeze, mereu am trecut peste obstacole și am fost puternică.

Te mai simți copil? Ai spus chiar tu ca nu ai avut o copilărie ușoară…

Încă sunt copil și îmi doresc să rămân copil cât mai mult, este ceva foarte frumos. Nu am avut o copilărie ușoară, dar m-am bucurat de ea din plin, și nu regret absolut nimic.

Ce nu știe lumea despre tine?

Încerc sa fiu cât mai sinceră si cât mai deschisă în mediul on-line, ca lumea să mă cunoască așa cum sunt eu. Nu am nici cea mai mică idee ce nu ar putea ști Generația Z despre mine.

" Accidentul a fost o lecție pentru mine"

În 2020 ai trecut prin momente dramatice. Cum ți s-a schimbat viața după accidentul de mașină? Ai vorbit târziu despre acest moment greu al vieții tale…

2020 a fost un an special pentru mine, anul care m-a schimbat si m-a învățat să mă bucur de ceea ce am și să fiu mulțumită. Accidentul a fost o lecție pentru mine și mă bucur că am avut oameni alături de mine care nu m-au lăsat să trec peste aceste momente singură.

Ai rămas cu semne vizibile? Psihologic, cum ai reușit să depășești momentul? Ai făcut terapie?

Am rămas cu un semn pe frunte, dar nu îl mai bag în seamă, face parte din mine și nu mi-e rușine că îl am. Am depășit momentul cu ajutorul familiei mele care nu m-au lăsat singură niciodată, ei mereu au fost alături de mine.

Ce mesaj ai pentru fanii tăi care vor veni să sărbătorească cu tine majoratul, pe 10 iulie, la Arenele Romane? Ce îi așteaptă?

Vreau ca în această zi să se bucure toată lumea, să se simtă bine alături de mine si să se distreze. Pregătesc cele mai tari surprize pentru Generația Z pentru că vreau să simtă emoțiile pe care le voi simți și eu în acea zi.

Ce cadou îți dorești de ziua ta?

Îmi doresc cel mai mult să îmi iau mașina, cred că deja v-ați dat seama de răspuns. Ăsta ar fi cel mai frumos de la mine pentru mine de ziua mea.

Ai un idol?

Am un idol, Ariana Grande, ea este un model pentru mine, mă inspiră. O apreciez foarte mult pentru că e o femeie puternică și are o voce perfectă.

E idolul Generației Z

Iuliana Beregoi împlinește pe 10 iulie 18 ani! Puștoiaca fenomen se va afla de ziua ei pe scenă, alătrui de fani, la Arenele Romane, de la ora 19.00, în cadrul evenimentului intitulat sugestiv „Sweet 18”.

Iuliana Beregoi și-a făcut debutul în show-biz la doar 10 ani, atunci când a participat la show-ul „Next Star”. La 14 ani, tânăra, originară din Republica Moldova, a reușit performanța de a susține primul ei concert la Sala Palatului.

Iuliana este recunoscută drept vocea Generaţiei Z. Artista are peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, la piesele lansate de ea, încă de pe vremea când avea doar 12 ani. Iuliana a fost eroina principală a serialului online "Lara", care a înregistrat cifre record de audienţă.

Citește și:<<Iuliana Beregoi, petrecere grandioasă la majorat. Ce pune la cale puștoaica fenomen pentru Generația Z? >>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
image png
banner cristina spatar png
banner rona hartner 2 png
banner rona hartner inmormătare 3 png