Iuliana Beregoi, petrecere grandioasă la majorat. Ce pune la cale puștoaica fenomen pentru generația Z?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Iuliana Beregoi, idolul unei întregi generații de adolescenți, face 18 ani! Solista a ales să petreacă la majorat cum altfel decât alături de sutele de mii de fani. Și de ziua ei, Beregoi va fi tot pe scenă, la Arenele Romane, în data de 10 iulie, de la ora 19.00, în cadrul evenimentului intitulat sugestiv „Sweet 18”.

Iuliana Beregoi împlinește 18 ani pe 10 iulie Sursa: Instagram
Iuliana Beregoi împlinește 18 ani pe 10 iulie Sursa: Instagram

Dulce-i viața la 18 ani! Gata, vine și majoratul pentru Iuliana Beregoi! Adolescenta din Republica Moldova, care a avut parte de un succes nemaiîntâlnit în muzică, actorie și vlogging, dă petrecere grandioasă pe 10 iulie, atunci când va împlini 18 ani.

Tănăra, care are sute de mii de fani pe Internet, a pus de un eveniment de poveste, de ziua ei, la Arenele Romane, unde și-a invitat toți fanii. Show-ul „Sweet 18”, care va începe la ora 19.00, va conține zone de entertainment, food & foto cornere, decorațiuni inedite și o locație amenajată ca de premiile Oscar, dar și invitați surpriză ce vor lua parte la marele show al artistei.

Iuliana Beregoi: „Vom petrece, cânta și dansa!"

Acestea sunt doar câteva elemente „din culise”, pe care puștoaica fenomen a muzicii autohtone le pregătește pentru Generația Z.

Totul a pornit de la o idee de moment, atunci când Alina și Cătalin, managerii mei, m-au întrebat dacă mi-aș dori să-mi sărbătoresc majoratul alături de toți cei din Generația Z, unde să putem petrece, cânta și dansa, la marele moment de împlinire a 18 ani.

Vă aștept pe toți, în data de 10 iulie, de la ora 19, la Arenele Romane, să-mi fiți alături în cel mai important eveniment din viața mea!”, și-a anunțat Iuliana Beregoi fanii, printr-un comunicat de presă.

Iuliana Beregoi se bucură de un succes imens în muzică, actorie și vlogging. Artista muncește foarte mult pentru ca visele sale să devină realitate, iar acest lucru se poate observa cu ușurință din numeroasele videoclipuri pe care le filmează, piese lansate și concerte pe care le susține regulat, atât în țară, cât și alte țări, toate însumând zeci de milioane de aprecieri în rândul fanilor ei.

Puștoaica fenomen are însă în spate o echipă de management foarte bine pusă la punct, pe Cătălin Dascălu și Alina Todașcă ( de la Mixton Music). Aceștia din urmă au reușit să construiască un adevărat fenomen în rândul copiilor și al tinerilor din Generația Z, de la producții muzicale de top, până la celebrul serial de Netflix și filmul cinematografic, „Lara”, dar și bestseller-ul cu același nume, documentarul despre viața Iulianei Beregoi, până la evenimente sold-out în România și Republica Moldova.

la 10 ani, pe scenă la next Star

Iuliana Beregoi și-a făcut a debutul în televiziune la doar 10 ani, atunci când a participat la show-ul „Next Star”. La 14 ani, tânăra din Republica Moldova a reușit performanța de a susține primul ei concert la Sala Palatului.

Iuliana Beregoi este cunoscută drept vocea Generaţiei Z, cu peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, la piesele lansate de ea, încă de când avea doar 12 ani.

Iuliana s-a remarcat și ca eroina principală a serialului online "Lara", care a înregistrat cifre record de audienţă.

Citește și:<<Dramele Iulianei  Beregoi. Dezvăluiri emoționante  despre copilărie sa și accidentul în care era să moară>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net