Andreea Esca și-a emoționat fanii! Gestul superb făcut de prezentatoare de la Pro TV

Ultima actualizare:

Andreea Esca a reușit să-și impresioneze fanii printr-un gest admirabil. Cunoscuta prezentatoare TV a dat dovadă de multă umanitate și recunoștință prin-un gest plin de eleganță.

Andreea Esca și-a emoționat fanii!
Andreea Esca și-a emoționat fanii!

Vedeta de la Pro TV are o carieră formidabilă, o familie minunată și se poate considera un om împlinit. Andreea Esca, care a împlinit 50 de la finalul lunii august, continuă să ne impresioneze.

Vezi și: Alexia păşeşte pe urmele mamei sale, Andreea Esca. Mesajul important al influenceriței

Prezentatoare TV a dezvăluit că învățătoarea ei a dus-o când avea doar 6 ani la prima ei piesă de teatru. Ei bine, duminică, 9 octombire, s-a întors roata, iar Andreea a mers alături „doamna Stavar” la un spectacol din capitală. Bineînțeles, de la piesă nu a lipsit nici „partenerul obișnuit de teatru” al îndrăgitei vedete de la PRO.

Foarte interesant: Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca, dar ea era cuplată cu fiul lui Alexandru Arșinel

Gest superb făcut de Andreea Esca

„Aici am văzut prima piesa de teatru pentru oameni mari. Aveam 6 ani și mă adusese doamna învățatoare Stavar. Astăzi sunt fericită că o pot aduce eu pe ea la spectacol. Și desigur, nu lipsește nici partenerul meu de teatru obișnuit… domnul Esca”, a scris celebra prezentatoare de la Pro TV.

Vezi și: Andreea Esca și Elvira Deatcu, pictorial de excepție, la 50 de ani

Până la urmă, însă, Andreea nu s-a putut bucura de piesă. Se pare că spectacolul a fost anulat în ultimul moment. Vedeta a promis, însă, că va repeta această ieșire inedită în oraș.

„Din păcate, după ce ne instalaserăm fericiți în salĂ, am fost anunțați că spectacolul nu va putea avea loc … Sper ca domnul Rebengiuc să fie bine! Și să revenim într-o alta zi pentru această piesă cu siguranță minunată”, a dezvăluit Andrea Esca pe pagina sa de Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg