Andreea Esca și Elvira Deatcu, pictorial de excepție, la 50 de ani

Andreea Esca demonstrează, încă o dată, că este versatilă precum un cameleon! Prezentatoarea știrilor PRO TV a pozat pentru coperta revistei sale „A List Magazine", alături de Elvira Deatcu și Noemi Meilman, iar rezultatul a fost unul de nota zece!

Sursă foto: Alex Gâlmeanu
Andreea Esca, Elvira Deatcu și Noemi Meilman

Andreea Esca a ajuns la 50 de ani, dar este plină de energie și nu are timp de odihnă. Prezintă știri, participă la o multitudine de evenimente mondene, se ocupă de revista pe care o deține, A List Magazine, și este nelipsită din sala de sport! Doar ea știe când are vreme să le facă pe toate. Nu oricum, ci mereu cu zâmbetul pe buze! 

Citește și: Andreea Esca a purtat cea mai provocatoare ținută la UNTOLD 

Andreea Esca, actrița Elvira Deatcu și fondatoarea unei agenții de PR Noemi Meilam au pozat pentru coperta celui mai recent număr „A List Magazine". Îmbrăcate în haine negre, dar cu o atitudine plină de culoare și energie pozitivă, cele trei s-au simțit foarte bine în compania fotografului Alexandru Gâlmeanu. Nu mai suprinde pe nimeni faptul că Andreea a afișat același zâmbet cuceritor și a reușit să scoată din anonimat o ținută aparent banală. 

Andreea Esca are 50 de ani și un trup tras ca prin inel 

Într-un interviu acordat publicației Click! în vara anului trecut Andreea Esca dezvăluia că nu crede în dietele minune sau în curele de detoxifiere, ci în munca la sala de sport și adoptarea unui meniu echilibrat.

Vezi și: Andreea Esca, modificată de medicul estetician? Vedeta PRO arată mult mai bine 

Prezentatoarea a reușit să slăbească, în vară, nu mai puțin de șase kilograme cu ajutorul unui nutriționist.

Mai beam înainte sucuri de la detox, dar pur și simplu pentru că îmi plac, dar nu că am avut vreun program de detoxifiere. Nu mă pricep, nu știu cât de adevărate sunt chestiile astea cu detoxifieri, trebuie întrebată doamna Bilic, dar eu cred că corpul uman e foarte deștept și știe el singur, așa, să se detoxifice. Însă cred că e bine a mânca mai puțin", declara la acea vreme Andreea Esca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
cub rebeca onoriu png
cub paula seling png
cub theo rose anghel damian png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre