Elvira Deatcu, 21 de ani de căsnicie: "Am avut parte și de furtuni, de cumpene". Ce șarmant e soțul ținut la secret!

Ultima actualizare:
Elvira Deatcu, pe vremea când era însărcinată cu al doilea copil
Elvira Deatcu, pe vremea când era însărcinată cu al doilea copil

Îndrăgita actriță de la Odeon, pe care acum o vedeți în serialul "Vlad" (PRO TV), a împlinit anul acesta 21 de ani de la căsătorie. Elvira Deatcu (48 de ani) a împărtășit cu fanii imagini rare cu soțul ei. Iată cum a început povestea lor de dragoste!

Toată lumea o știe pe Elvira Deatcu, dar puțini îl știu pe soțul ei. Până weeekendul acesta, când actrița a publicat mai multe fotografii cu toată familia, la aniversare. "Într-un octombrie la fel de frumos ca cel de azi, acum 21 de ani, «ne-am luat»! N-a fost întotdeauna însorit pe strada noastră, am avut parte și de furtuni, de cumpene, de pierderi, dar, cu iubire, umor, înțelepciune și doi băieței minunați, am ajuns pân-aici! Ceea ce vă dorim și dumneavoastră! P.S. Soțu’ nu știe că l-am scos «în lume»", a scris Elvira pe pagina ei de socializare.

Elvira Deatcu și Bebe Cotimanis au fost iubiți și în serialul ”Lacrimi de iubire” (Acasă TV), în 2005
Elvira Deatcu și Bebe Cotimanis au fost iubiți și în serialul ”Lacrimi de iubire” (Acasă TV), în 2005

Elvira Deatcu: "Soțul meu nu apare niciodată în public"

Iată ce spunea Elvira Deatcu despre soțul ei, în exclusivitate pentru Click!: "Soțul meu nu e în branșa actorilor. Este de acord cu mine în toate deciziile din familie, legate de cei doi băieți și nu a avut de luat multe decizii până acum. Soțul meu este un civil care mă susține și care nu apare niciodată în public. El a terminat la Cluj Geologie-Geografie, nu are legătură cu arta, dar are o mare admirație pentru artă și pentru ceea ce fac eu", a spus Elvira pentru Click!.


    Horea este cu 2 ani mai mare decât Elvirafoto: Facebook
Horea este cu 2 ani mai mare decât Elvirafoto: Facebook

Cum s-au cunoscut cei doi?

La 15 ani, Elvira Deatcu a primit cel mai frumos cadou de Crăciun! Destinul a pus-o față în față cu un tânăr carismatic, de 17 ani, de care s-a îndrăgostit la prima vedere, iar peste câțiva ani au întemeiat o familie minunată: "Verișoara mea m-a invitat să merg de Crăciun la ei. Aveam 15 ani și mi-a zis să mergem la colindat, că o să vină colegii să o colinde. Am văzut atunci un puști cu o cravată așa mare, în pasteluri, și am văzut doi ochi albaștri. Așa l-am cunoscut pe cel care peste ani avea să devină soțul meu. Atunci am simțit fluturi în stomac", a povestit  Elvira Deatcu la "Doamne de poveste", fosta emisiunea de la Acasă TV.

Elvira Deatcu și soțul ei, Horea, au sărbătorit 21 de ani de căsnicie
Elvira Deatcu și soțul ei, Horea, au sărbătorit 21 de ani de căsnicie

Elvira Deatcu și soțul ei s-au cunoscut în adolescență. Pentru o perioadă lungă de timp au avut o relație la distanță, el fiind din Cluj. “Când am împlinit 18 ani, l-am invitat la ziua mea, la majoratul meu, și a venit de la Cluj”. Mult mai târziu, ea l-a cerut de soț pe Horea, într-o vară, la Vama Veche. Dar cea mai frumoasă „întâmplare” din viața Elvirei și a lui Horea sunt cei doi băieți, Luca și Filip: “Sunt cea mai frumoasă întâmplare a vieții noastre”, mai spune Elvira Deatcu.

Horea este cu 2 ani mai mare decât Elvira
Horea este cu 2 ani mai mare decât Elvira

Ce spune despre prietenii ei, Bebe Cotimanis și Carmen Tănase

În urmă cu 16 ani, Elvira juca alături de prietenii ei, în serialul "Lacrimi de iubire". Actrița ne-a povestit ce o leagă de Carmen Tănase și Bebe Cotimanis. "Suntem prietene, ea m-a întâmpinat când am venit la teatrul Odeon, mi-a întins o mână și n-am să uit niciodată. Eu aveam 23 de ani și ea avea 34 de ani, era prin 1995. Ne mai și contrăm, dar e respect, admirație și iubire mare și atunci trecem mai ușor peste momente când avem opinii divergente. Așa e mișto într-o relație. Cât despre Bebe Cotimanis, în ciuda aparențelor și a aspectului, este un om atât de cald, de bun, de altruist, de generos și la lucru, și în viață. Este o poezie Bebe. Eu cu Carmen îi spunem Bebelică. Cred că niciodată nu i-am spus Bebe. E bebelică al nostru și un partener minunat", ne-a mai spus actrița.

Citește și:

Elvira Deatcu din «Vlad» şi legăturile secrete cu echipa serialului

Carmen Tănase e văduvă de 18 ani. A rămas singură după ce cancerul i-a răpit soţul

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net