Asta da știre! Elvira Deatcu și Andreea Esca, colege!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nici n-ai spune că anul acesta a împlinit 50 de ani. Actriţa Elvira Deatcu este una dintre persoanele publice care emană feminitate şi eleganţă şi care reuşeşte să-şi menţină silueta aproape neschimbată, în ciuda înaintării în vârstă.  

Luna trecută, Elvira a debutat ca manechin într-o prezentare de modă pentru designerul Cera Mihăiles
Luna trecută, Elvira a debutat ca manechin într-o prezentare de modă pentru designerul Cera Mihăiles

Citește și: Andreea Esca și Elvira Deatcu, pictorial de excepție, la 50 de ani

Pe Elvira Deatcu o ştiţi fie din spectacolele de la Teatru Odeon din Capitală, fie din seriale de televiziune, precum „Lacrimi de iubire”, „Daria, iubirea mea”, „Cu un pas înainte”, „Pariu cu viaţa”, „O nouă viaţă” şi „Vlad”. De asemenea, este una dintre cele mai îndrăgite actriţe de cinema. Recent a filmat pentru pelicula „Ramon”, unde joacă împreună cu actorul Pavel Bartoş (47 de ani), colegul ei de la Teatrul Odeon, şi cu ştirista Andreea Esca (50 de ani).

Nu rata nici: Elvira Deatcu, dezvăluiri după 23 de ani de căsnicie

Eu şi Andreea ne-am tot intersectat, că suntem într-o lume mică. Dar n-am filmat împreună. Ştiam că o să filmeze şi ea pentru acelaşi film. Apoi am făcut cu ea o şedinţă foto. Asta a fost şi ideea coperţii pentru «A List Magazine». M-a sunat Andreea Esca, m-a întrebat dacă am vreo problemă cu vârsta, i-am spus că n-am nici o problemă.

Pentru că toate trei, cele care suntem pe copertă, suntem născute în ’72. Şi asta era ideea: «Power 50» («Puterea lui 50», n.r.). Fireşte că, dându-mi acest semn Andreea Esca, am spus «Da», şi a fost foarte distractiv şi foarte faină experienţa. Ne-am simţit foarte bine, la fotograful Alex Gâlmeanu, în studio. A fost o zi foarte, foarte tare!”, povesteşte Elvira Deatcu.

Hai să afli și: INTERVIU Elvira Deatcu împlinește 50 de ani. Două secrete care o ajută să arate impecabil

Abia așteaptă să lucreze la un nou spectacol de teatru

Se vede cu ochiul liber că Elvira se bucură la maximum de vârsta sa şi de tot ce trăieşte, căci recent a bifat o premieră pe care puţine femei de vârsta ei o pot realiza. A debutat ca manechin, pentru o prezentare de modă.

Am fost model la insistenţele doamnei Carmen Tănase (61 de ani, n.r.). Ideea designerului Cera Mihăilescu a fost să facă o prezentare atipică – pentru că şi ea a împlinit 50 de ani! – aşa că toate femeile din prezentare sunt în jurul acestei vârste. A zis să facă un spectacol de modă intitulat «Visul unei nopţi de toamnă», cu persoane publice. Şi Carmen m-a chemat şi pe mine, întrebându-mă, iniţial, dacă am spectacol în acea seară. I-am spus că nu am... şi aşa am fost atrasă. Ne-am distrat, ce să zic”, îşi aminteşte Elvira Deatcu. 

Elvira este una dintre cele mai active artiste, fiind ocupată cu foarte multe proiecte. Artista a povestit, de asemenea în exclusivitate pentru Click!, unde o vom putea revedea în curând. „O să încep nişte repetiţii, sper... Cu ajutorul lui Dumnezeu, o să începem ceva la teatru, pentru că suntem cu nişte bugete execrabile. Mi-aş dori să reuşim să începem nişte proiecte în toamna asta. Şi dau multe castinguri”. Da, este adevărat! Indiferent de experienţa sa, un actor este „condamnat” să se prezinte la astfel de selecţii toată viaţa sa artistică. 

De asemenea, Elvira e foarte activă şi din punct de vedere social. Este prezentă nu doar la evenimentele pentru care urcă pe scenă sau la galele dedicate cinematografiei, ci şi la evenimentele mondene. Recent, reporterii Click! au întâlnit-o la un eveniment intitulat „Designeri de interior”, organizat de Gianina Corondan. Şi, ca de fiecare dată, Elvira a ştiut să atragă atenţia tuturor celor prezenţi, prin eleganţă şi ţinută. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net