Decolteuri, culoare și voie bună la premiile Gopo. Doina Levintza, o apariție distinsă

Ultima actualizare:

    Diana Cavallioti  a primit statueta Gopo
Diana Cavallioti a primit statueta Gopo

Explozie de culori la amfiteatrul Mihai Eminescu din Bucureşti, unde s-a desfăşurat cea de-a 15-a ediţie a premiilor Gopo. Prilej de revedere după luni de izolare a actorilor din industria românească şi nu numai. A fost bătălia rochiilor, coafurilor, dar şi a producţiilor tv şi cinematografice.

Gala cu numărul 15 a premiilor Gopo parcă a fost una de familie, căci o parte din actori au venit fie cu rudele, fie cu cei mai buni prieteni, tot din breaslă. Astfel că am putut observa câteva găşti de prieteni foarte buni. Actorii din “Vlad”, chiar dacă au venit singuri sau însoţiţi, tot au făcut poze împreună.


    Monica Bârlădeanu și Elvira Deatcu  s-au bucurat de revederea cu soții Aradits
Monica Bârlădeanu și Elvira Deatcu s-au bucurat de revederea cu soții Aradits

Şi Jesus del Cerro, regizorul serialului, a venit cu Codin Maticiuc şi iubita acestuia, însă, s-a fotografiat şi cu foştii colegi din serial. Spunem foştii pentru că din acest sezon nu mai face parte din acest proiect. căci acum se axează pe filme cu Maticiuc şi au în plan “Miami Bici”2, după ce marţi seară au luat premiul Gopo al publicului pentru prima parte.


    Amalia Enache  a avut  o rochie de  premiile Oscar
Amalia Enache a avut o rochie de premiile Oscar

În gaşcă au venit şi producătorii şi actorii peliculei “Pup-o mă”, Alin Panc şi Cosmin Seleşi, cu soţiile, şi Văru Săndel singur. Le-am zărit şi pe fostele fetele de la “Mondenii”, adică Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu şi Andreea Samson, care s-au bucurat de revedere. Amalia Enache a întors toate privirile datorită rochiei roşii cu un umăr gol, la fel şi Crina Matei.


    Crina Matei  a preferat o rochie  vaporoasă de vară
Crina Matei a preferat o rochie vaporoasă de vară

Decolteuri generoase au avut Monica Bârlădeanu sau Irina Rădulescu, iar Olimpia Melinte a surprins prin faptul că a reuşit să dea jos rapid 18 kilograme după naştere. Şi ea a venit cu soţul şi cu fiul. Şi Andrei Aradits a venit cu soţia Andreea, la fel şi Cristian Popa.


    Manuela Hărăbor  la brațul tatălui ei,  care a fost premiat
Manuela Hărăbor la brațul tatălui ei, care a fost premiat

Manuela Hărăbor, în schimb, a venit cu sora şi cu tatăl, Enache Hărăbor, care a luat premiul special pentruîntreaga carieră. Şi Irina Rădulescu, fiica lui Dem Rădulescu, a venit cu mama, acriţa Adriana Şchiopu.


    Tania Budi și Monica Odagiu,  maxi  și mini
Tania Budi și Monica Odagiu, maxi și mini

Printre vedetele prezente le-am mai remarcat pe Anca Androne şi Ioana Abur din serialul “Adela”, Rodica Lazăr, Maria Dinulescu, Doina Levintza, care a şi fost premiată, şi multe alte vedete.

Câștigătorii premiilor Gopo 2021


    Costel Constantin şi creatoarea de modă Doina Levintza
Costel Constantin şi creatoarea de modă Doina Levintza

Marii câştigători pentru cele mai bune roluri secundare şi principale au fost Diana Cavallioti şi Mihai Călin pentru rolurile principale din “5 minute” şi Elvira Deatcu şi Emanuel Pârvu pentru roluri secundare tot din “5 minute”. Premiul pentru Tânără Speranţă: Alma Buhagiar, premiul publicului s-a acordat filmului cu cel mai mare succes de box office: “Miami Bici”, Cel mai bun scenariu: Dorian Boguţă şi Loredana Novak, pentru filmul “Urmă”, premiul pentru întreaga carieră: Costel Constantin şi  creatoarea de modă Doina Levintza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net