Elvira Deatcu, dezvăluiri după 23 de ani de căsnicie

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Elvira Deatcu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România! Aflată la prezentarea de modă a Cerei Mihăilescu, în calitate de manechin, vedeta ne-a povestit care este secretul căsniciei sale, dar și cât de bine s-a acomodat fiul său cel mare care a ales să plece în Milano să studieze la Facultatea de Arhitectură.

Rețeta unui mariaj de succes!

Actrița Elvira Deatcu și soțul ei, Horea Nicorici, formează una dintre familiile model din showbiz-ul românesc! Cei doi sunt căsătoriți de 23 de ani și sunt mai fericiți ca niciodată. Cum a rezistat mariajul lor în fața problemelor care au apărut inevitabil ne-a dezvăluit chiar actrița.

Citește și: Elvira Deatcu, Delia din „Vlad”, dezvăluiri despre familie: «Îmi ajut copiii la lecții, dar nu sunt o mamă posesivă»

„Am reușit să îmi mențin căsnicia cu înțelepciune și cu umor. Așa se trece prin viață, prin cumpene, prin momente mai puțin plăcute, prin momente mai dureroase. Când pornești dintr-o iubire reală faci tot posibilul să fie bine.

Dacă nu sunt lucruri cu adevărat grele, dramatice, mai exact când nu există o poveste reală între cei doi parteneri, nu mai are sens să rămâi în acea relație nici pentru copii, pentru că le faci mai mult rău.

Noi am încercat, repet, cu înțelepciune și umor să trecem împreună peste momentele mai puțin plăcute și dificile ale familiei noastre mari și ale vieții. Nu este totul lin, frumos și roz într-un cuplu!”, a declarat Elvira Deatcu, pentru Click!.

Mai vezi și: Cum arată şi ce face acum Elvira Deatcu, “fata rea” din telenovele

Actrița are un băiat care e student în Italia

Elvira Deatcu are doi copii, pe Luca și pe Filip, iar cel dintâi a terminat liceul Colegiul Sfântul Sava din Capitală. Actrița ne-a povestit că Luca studiază de un an în Milano.

„Băiatul a trecut în anul II la Arhitectură! A fost un an foarte greu pentru el din toate punctele de vedere. Adaptarea care încă nu știu dacă s-a produs, dar pot să zic că a plecat mai liniștit, de data aceasta, și noi am fost mai liniștiți. A fost o sesiune grea, un an greu, din toate punctele de vedere. Nu vrea să se stabilească acolo plus că nici nu putem face predicții pentru că viața este plină de surprize”.

Cum s-au cunoscut Elvira Deatcu și soțul ei!

La 15 ani, Elvira Deatcu a primit cel mai frumos cadou de Crăciun! Destinul a pus-o față în față cu un tânăr carismatic, de 17 ani, de care s-a îndrăgostit la prima vedere, iar peste câțiva ani au întemeiat o familie minunată. „Verișoara mea m-a invitat să merg de Crăciun la ei. Aveam 15 ani și mi-a zis să mergem la colindat, că o să vină colegii să o colinde. Am văzut atunci un puști cu o cravată așa mare, în pasteluri, și am văzut doi ochi albaștri. Așa l-am cunoscut pe cel care peste ani avea să devină soțul meu. Atunci am simțit fluturi în stomac", povestea Elvira Deatcu la "Doamne de poveste", fosta emisiune de la Acasă TV.

Elvira Deatcu, celebră datorită profesiei

Actrița a devenit cunoscută publicului larg după ce a ajung să joace în mai multe filme și telenovela românești. „În toate telenovele în care am jucat am avut un rol negativ, pentru că sunt cele mai frumoase și cele mai ofertante roluri. Sunt cele mai faine, sunt cele mai provocatoare, pentru că au substanță, ai ce să joci, au poveste, mie îmi place așa”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net