Neti Sandu, ipostază fabuloasă la Protevelion! Nu ați mai văzut-o niciodată așa

Click! a stat de vorbă cu Neti Sandu și a aflat, în exclusivitate, cum se va distra de Preotevelion, emisiunea dintre ani de la Pro TV. Un lucru e sigur, o veți vedea într-o nouă ipostază, cum nu ați văzut-o niciodată.

Neti Sandu va cânta în noaptea de Revelion, alături de Horia Brenciu. Foto: Pro TV
Neti Sandu va cânta în noaptea de Revelion, alături de Horia Brenciu. Foto: Pro TV
  • Ați filmat pentru emisiunea de Revelion de la Pro TV, Cum a fost la Protevelion și ce vor vedea oamenii de acasă?

Neti Sandu: Îmi pare bine că m-am aventurat. Că am fost întrebată dacă „mă bag” la așa ceva, că e... maraton, nu alta! Și m-am riscat! Mi-a plăcut foarte mult. Am fost ca într-un cantonament, m-am simțit foarte bine cu colegii, ne-am descoperit altfel, am avut toată admirația pentru cei de acolo – colegii, vedetele pe care nu le știam decât de la televizor, dar și pentru echipa de producție care a fost absolut minunată! M-am simțit ca în parcul de distracții, ca în Orășelul Copiilor.

  • Ce o să faci, în premieră, la Protevelion?

O să mă lansez, cu band (râde). O să fie un moment foarte drăgut, care pentru mine înseamnă mult: voi cânta alături de Horia Brenciu. Nu m-aș fi gândit că la vârsta asta o să fac asta – poate în tinerețe, da că am fost la canto. A fost nemaipomenit pentru că Horia Brenciu - pe care nu l-am întâlnit decât o dată, într-un context care nu avea legătură cu mine, din nimic, așa, s-a gândit să mă invite să cânt cu el, nu m-aș fi așteptat vreodată, pentru că și-a asumat un risc. El știa că va ieși bine și a avut încredere că va fi bine și în cazul meu.

  • Care a fost adevărata provocare pentru tine?

Că a trebuit să cânt... în italiană! Eu am încercat singură să învăț germană, am dat la chineză, în tinerețe și știam doar să fac niște pictograme, știam cum se scrie Sandu Mariana – pentru că sora mea fusese cu Lotul Național de Baschet al României, în China, când aveam noi 16 – 18 ani și au participat la un concurs și a venit cu cartea de vizită a campionatului, iar pe mine m-a fascinat chestia asta, că am putut să văd cum se scrie Sandu Mariana. Am reținut desenul și, după aceea, am zis că ar fi ceva să mă apuc să învăț pentru că am văzut cum se grupează ca să poți să construiești numele.

Acolo am avut o curiozitate, dar să vorbesc în italiană altceva decât să repet "Lasciatemi Cântare" a lui Toto Cutugno, nu! Atunci, neavând această nevoie și curiozitate, apetență pentru italiană (deși am făcut latină și la liceu, și la facultatea și aveam 10), nu m-a fascinat limba. Nevorbind nimic vreodată, nici așa, for fun, când am văzut că trebuie să cânt în italiană am zis că trebuie să scot versurile. Și-l ascultam, cu textul în față și încercam să-l descifrez. Am văzut traducerea și acolo unde nu mai știam să continui, îmi aduceam aminte ce înseamnă și căutam cuvintele care să semene cu româna. Eu am făcut și rusă, iar la facultate slavă veche – deci sunt poliglotă, dar italiană... deloc. Și am zis că adevărata provocare asta este! A fost foarte tare. Și ca să mă verific, să mă aud, le dădeam mesaje vocale surorii și nepoatei mele. A fost o aventură foarte drăguță.

  • Care este revelionul care ți-a rămas în minte?

Sunt chiar două. Îmi aduc aminte când am mers cu părinții, la Fierbinți și eram mici – până în 10 ani. Și mama avea ciorapi de mătase – așa se purta pe vremea aia, nu cum avem noi, acum, dres – și era în pantofi – așa am plecat noi, pentru că făceam doar o oră cu trenul. A venit un viscol și ne-a ajuns zăpada până la genunchi, iar noi trebuia să mergem mult pe jos până la gară. Eram foarte mici că ne ajungea zăpada până sus. Acela a fost primul pe care nu o să-l uit, iar al doilea, când am fost cu toții la Voineasa, la Revelion și ne-am înghesuit într-o viluță (probabil vila avea dimensiuni Ok, dar eram noi foarte mulți). Oricum, a fost frumos și tot timpul pomenim acel Revelion care a avut tot ce-i trebuie – printre care și niște imagini extraordinare de brazi încărcați cu zăpadă – era ceva de vis, feerie curată. Și cabana, și masa de revelion – a fost spectacol.

Cine este Neti Sandu

Neti Sandu aduce previziunile astrale la Pro TV de peste 25 de ani și a devenit, în timp, cea mai autorizată voce în domeniu de la noi. În vârstă de 62 de ani, vedeta Pro a fost în toți acești ani foarte discretă cu viața ei personală. Divorțată încă din tinerețe, Neti Sandu nu are copii și este foarte apropiată de nepoatele ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net