Neti Sandu previziuni pentru 2022: ÔÇ×Lumea va fi alta ╚Öi trebuie s─â avem curaj. S─â elimin─âm ce d─âuneaz─âÔÇŁ

Neti Sandu a dezv─âluit ├«n exclusivitate pentru Click! previziunile pentru anul ce urmeaz─â. 2022 poate fi un an reu╚Öit, dac─â ╚Ötim s─â ne eliber─âm de energii negative ╚Öi elimin─âm din vie╚Ťile noastre ce ne afecteaz─â, ce ne d─âuneaz─â, ce ne ╚Ťine pe loc. Astrologul Pro TV a dezv─âluit c─â previziunile pentru anul 2022 sunt pozitive, ╚Ťine de fiecare dac─â ceea ce facem se ├«ntoarce la noi sub aceea╚Öi form─â, multiplicat ori r─âm├ónem f─âr─â resurse.

image

Horoscopul anului 2022 este unul care anun╚Ť─â zile bune, zile cu mult─â for╚Ť─â ╚Öi inspira╚Ťie. Previziunile lui Neti Sandu pentru anul ce urmeaz─â sunt de bun augur, c─âci vine cu ve╚Öti bune. Astrologul Pro TV este de p─ârere c─â via╚Ťa st─â ├«n m├óinile noastre ╚Öi doar noi putem s─â o resuscit─âm, s─â aducem schimbare, s─â o facem productiv─â ╚Öi s─â ajungem la un nivel de ├«n╚Ťelepciune, de a ├«nv─â╚Ťa din propriile gre╚Öeli, s─â fim mai buni ╚Öi mai ├«ng─âduitori unii cu ceilal╚Ťi.

Neti Sandu previziuni pentru 2022

ÔÇ×├Än 2022 ne a╚Ötept─âm s─â fie a╚Öa c─â o evaluare interioar─â ╚Öi punere ├«n acord cu noi ├«n╚Öine, dar ╚Öi cu ceilal╚Ťi! Asta e foarte important: pornim de la noi, facem cur─â╚Ťenie, purificare interioar─â ╚Öi, dup─â aceea, ├«ncerc─âm un alt tip de rela╚Ťionare cu cel─âlalt. Trebuie s─â lu─âm foarte ├«n serios ce am putea face, pentru c─â lumea va fi alta ╚Öi trebuie s─â avem curaj, s─â pornim de undeva ╚Öi s─â acces─âm ├«n─âuntru ╚Öi s─â scoatem la suprafa╚Ť─â ceva pe care-l putem demara anul viitor, c─â are cum!

Trebuie profitat de asta. De la acest ÔÇ×2ÔÇŁ, toate faptele bune se pot amplifica ╚Öi or s─â ni se ├«ntoarc─â ╚Öi nou─â, dar e bine s─â sc─âp─âm de cel pu╚Ťin un defect pentru c─â ╚Öi ele se vor amplific─â ╚Öi or s─â ne vin─â de hac! Asta e recomandarea mea: c─â fiecare s─â ├«ncerce s─â scape de ceva care d─âuneaz─â.ÔÇŁ, a declarat Neti Sandu, celebrul astrolog Pro TV, pentru Click!

stanga
dreapta
neti sandu jpg
neti sandu jpg
horoscop zilnic 10 decembrie 2021 neti sandu jpeg
neti sandu jpg
neti sandu jpg
neti sandu horoscop jpg
neti sandu horoscop 13 decembrie png
neti sandu jpg
Neti Sandu prezint─â horoscopul
la multi ani neti sandu cele mai frumoase urari de la colegi ze o minune de femeie 1 7 size23 png

Neti Sandu se numără printre cele mai vechi vedete din Pro TV. Lucrează de 26 de ani în televiziunea de pe Pache, are 62 de ani și este iubită, apreciată și urmărită de milioane de oameni. Horoscopul lui Nei a devenit celebru, este unul dintre cele mai urmărite, fiind astrologul cu cea mai mare credibilitate din România.

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
bratara festival png
service gsm mobile fix jpg
image png