Neti Sandu previziuni pentru 2022: „Lumea va fi alta și trebuie să avem curaj. Să eliminăm ce dăunează”

Neti Sandu a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! previziunile pentru anul ce urmează. 2022 poate fi un an reușit, dacă știm să ne eliberăm de energii negative și eliminăm din viețile noastre ce ne afectează, ce ne dăunează, ce ne ține pe loc. Astrologul Pro TV a dezvăluit că previziunile pentru anul 2022 sunt pozitive, ține de fiecare dacă ceea ce facem se întoarce la noi sub aceeași formă, multiplicat ori rămânem fără resurse.

image

Horoscopul anului 2022 este unul care anunță zile bune, zile cu multă forță și inspirație. Previziunile lui Neti Sandu pentru anul ce urmează sunt de bun augur, căci vine cu vești bune. Astrologul Pro TV este de părere că viața stă în mâinile noastre și doar noi putem să o resuscităm, să aducem schimbare, să o facem productivă și să ajungem la un nivel de înțelepciune, de a învăța din propriile greșeli, să fim mai buni și mai îngăduitori unii cu ceilalți.

Neti Sandu previziuni pentru 2022

„În 2022 ne așteptăm să fie așa că o evaluare interioară și punere în acord cu noi înșine, dar și cu ceilalți! Asta e foarte important: pornim de la noi, facem curățenie, purificare interioară și, după aceea, încercăm un alt tip de relaționare cu celălalt. Trebuie să luăm foarte în serios ce am putea face, pentru că lumea va fi alta și trebuie să avem curaj, să pornim de undeva și să accesăm înăuntru și să scoatem la suprafață ceva pe care-l putem demara anul viitor, că are cum!

Trebuie profitat de asta. De la acest „2”, toate faptele bune se pot amplifica și or să ni se întoarcă și nouă, dar e bine să scăpăm de cel puțin un defect pentru că și ele se vor amplifică și or să ne vină de hac! Asta e recomandarea mea: că fiecare să încerce să scape de ceva care dăunează.”, a declarat Neti Sandu, celebrul astrolog Pro TV, pentru Click!

Neti Sandu se numără printre cele mai vechi vedete din Pro TV. Lucrează de 26 de ani în televiziunea de pe Pache, are 62 de ani și este iubită, apreciată și urmărită de milioane de oameni. Horoscopul lui Nei a devenit celebru, este unul dintre cele mai urmărite, fiind astrologul cu cea mai mare credibilitate din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net