Horoscop Neti Sandu pentru 18 decembrie: Berbecii îşi fac planuri de călătorie

Horoscopul lui Neti Sandu ne aduce preziviunile complete pentru fiecare zodie pentru ziua de 18 decembrie.

image

Neti Sandu vine în fiecare zi cu veşti noi pentru fiecare zodie. Astrologul Pro TV ne spune că vibraţia zilei este "9". Azi avem tot ce trebuie pentru a transpune un vis în realitate și pentru a ne bucurăm de capacitățile noastre.

Iată ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de sâmbătă, 18 decembrie, conform stiriprotv.ro!

Horoscop Neti Sandu pentru toate zodiile

Berbec

Berbecii au o intenție de călătorie, care se poate și materializa petru că au unde să se ducă și cu cine.

Se rezolvă, ca prin minune, o serie de aspecte care i-au ținut încurcați și o să îşi croiască un alt traseu profesional, doar pentru că vor da niște telefoane.

TAUR

Taurii or să afle dacă îşi petrec Anul Nou în compania ființei pe care o iubesc sau regândesc programul.

Li se promit diverse produse, alimente, și poate or să facă un drum ca să le luați, de la sursă, de la producător și o să îşi asigure mesele de sărbători cu produse bio, sănătoase.

Gemeni

Se poate ca Gemenii să fie conctaţi de cineva care vrea să lucreze împreună și vor avea și un răgaz de gândire, până prin ianuarie.

Un vis poate deveni realitate. Fie pot pleca într-o excursie sau fie persoana de care sunt îndrăgostiți răspunde cu aceeași măsură și se completează, frumos, sufletește.

Rac

Racii poate se ocupă de mașină, de aparatura electrocasnică să fie totul funcțional, repară ce s-a stricat sau aruncă la coș ce nu mai e bun.

Vor primi un ajutor de la diverși apropiați și ce vor descurca și cu treburile personale azi, mâine și cu cele de serviciu de luni încolo.

Leu

Relația cu partenerul de cuplu a Leilor ar putea fi una și mai armonioasă cu condiția să empatizeze cu problemele coechipierului de viață.

E de lucru, nu glumă, pe acasă, poate mai pun și ai lor umărul și vor pune totul la punct, că nu o lase pe ultima clipă, înainte de Crăciun.

Fecioară

Din veștile primite de Fecioare reiese că vor avea cu cine să petreacă sărbătorile, să fie și cineva cu care rezonează sufletește.

Vor da, probabil, încă o dată casa la-ntors, ca să fie totul lună, pentru că aşa s-au obișnuit și vor face  și o aprovizionare masivă, de data asta, să fie luat tot ce le trebuie.

Balanţă

O vor primi cadou diverse lucruri bune, pot fi și alimente, dar și obiecte necesare în spațiul domestic.

Poate o îşi onoreze invitația la cineva drag din alt oraș și fie mai rămân o zi pe acolo, fie se întorc, oricât de târziu, pentru a petrece în familie ziua de mâine.

Scorpion

Scorpionii îşi dau întâlnire cu niște prieteni sau poate vorbesc doar pe reţelele sociale să vadă ce fac de Revelion.

Vor face comandă de alimente, produse din sursă sigură, de la producători ca să îşi păstreze sănătatea, să îi apărați și pe ai lor, pentru a fi cu toții sănătoși.

Săgetător

Săgetătorii dau o raită pe la cumpărături și, că să evite aglomerația, poate îşi iau tot ce le trebuie online.

E cineva care vrea să consolideze o relație și poate ies la o cafea, stau de vorbă și dacă lucrurile merg bine între nativii Săgetător şi această persoană, poate vor petrece sărbătorile împreună.

Capricorn

O întâlnire între patru ochi cu ființa în care Capricornii şi-au pus mari speranțe o să le aducă acel răspuns pe care îl așteptau - dacă petrec Revelionul împreună, sau nu.

O să rezolve, din mers, o sumedenie de lucruri și va fi totul pus la punct pentru sărbători, pentru că nu le place să lase nimic pe ultima sută de metri.

Vărsător

Se pare că Vărsătorii vor cheltui, fără prea mari remușcări, bani și o să îi facă fericiți pe toți ai lor, pentru care au pregătit tot felul de surprize.

E posibil să se îndrăgostească, pur și simplu, pe negândite, pentru că apare cineva care îî seduce şi vor fi luaţi de val. 

Peşti

Se poate ca vreo rudă a Peştilor să le facă o vizită, ca un prieten să vrea un sfat de la ei sau să se bucure împreună de o reușită personală.

Poate vor face o plimbare la vreun târg de Crăciun, să aleagă cadouri pentru cei dragi, să se și inspirați și să ia o gură de aer proaspăt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
beneficii sex freepik jpg
nougat 1206707 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
mojito cu sampanie jpeg
horoscop webp
FotoJet jpg
horoscop webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net