Horoscop Neti Sandu pentru 14 decembrie 2021. Leii au parte de surprize la serviciu

Ultima actualizare:

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de marți, 14 decembrie. Astrele ne surâd, se apropie sărbătorile. Unii nativi sunt mai agitați astăzi, dar sunt și zodii care își vor rezolva multe probleme.

image

Neti Sandu vine zilnic cu vești bune sau mai puțin bune despre cum funcționează lucrurile la nivel astral. Fiecare nativ este influențat de zodia în care se află, iar astrologul chiar citește în stele pentru a prezice viitorul apropiat. 

Horoscop Neti Sandu: Capricornii se gândesc la o nouă colaborare

Berbec

Sunteți gata de plecare, urmează o vacanță cu familia, părinții, copiii. Vă întâlniți cu cei dragi, veți petrece cu drag aceste sărbători. Unde mai pui că vă intră în buzunare și niște bani. Vă cumpărați niște lucruri pe care voiați să achiziționați de ceva timp. Toate merg în direcția bună.

Taur

Aveți niște probleme cu banii, cu banca, trebuie să achitați niște facturi. Sunteți așteptat acasă, vi se pregătește o masă festivă. O să fie cu bucurie.

Gemeni 

Cumpărături multe, vă pregătiți și să intrați ăn bucătărie. Sunteți bine și cu banii. Vin prietenii și o puneți de-un chef. 

Rac

Dacă vă gândeați că sunteți singuri, ei bine, iată că mai sunt oameni care se gândesc la voi. Veți avea surpriză să vedeți că sunt oameni care se gândesc la voi. Și la serviciu vă veți rezolva niște probleme, poate să adunați niște semnături. Cine știe, poate apar noi oportunități.

Leu

Sărbătorile sunt de bun augur pentru relațiile dintre oameni. Așa că pregătiți-vă de azi, căci sunt oameni care doresc să vă contacteze. Aveți și niște întâmplări pe placul vostru la muncă, primiți și niște bani, faceți cumpărături. Ce să mai, spiritul Crăciunului bate la ușă!

Fecioară

Cei care sunteți deja într-o relație, trebuie să știți că dragostea dintre voi și partener crește pe zi ce trece tot mai mult. Unii dintre voi chiar vă veți căsători. Avei în plan și o reamenajare de locuință, ori ceva manual, care vă face plăcere.

Balanță

Vă gândiți să plecați la drum, să închiriați o mașină cei care nu aveți. Pe plan profesional sunteți în niște discuții în interesul vostru. Se vor rezolva și niște probleme pe care le doriți uitate de ceva timp.

Scorpion

Primiți mai multe propuneri de muncă, pentru noi oportunități de afaceri. S-ar putea să fiți mână spartă la cumpărături, dar nu rămâneți pe zero. Mai aveți ceva pus de-o parte.

Săgetător

Cei care nu prea merg la doctor trebuie să știe că nu e de joacă cu sănătatea. Sunteți plini de speranță, energie, nu vă dați la o parte din fața planului vostru. 

Capricorn

E posibil să primiți o ofertă de muncă, o colaborare pe plan profesional. Gândiți-vă la tot înainte să vă hotărâți. Veți cheltui niște bani pe lucruri în casă, vă pregătiți de sărbători.

Vărsător

Trebuie să aveți mai multă grijă la oameni. De Crăciun, Revelion, de aceste sărbători veți avea ocazia să stați cu oameni pe placul vostru, care gândesc la fel ca și voi. Mulți dintre voi veți fi ancorați în proiecte de mare anvergură, scrie știrileprotv.

Pești

Poate aflaţi din zbor despre un job care v-ar aduce mai mulţi bani de anul viitor şi o să reflectaţi asupra deciziei finale. Apar nişte oportunităţi de a face un salt în cariera - cu condiţia să vă folosiţi flerul în afaceri, ca să faceţi un parteneriat avantajos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net