Horoscop Neti Sandu pentru 16 decembrie 2021: Taurilor le vin bani

Ultima actualizare:

Neti Sandu citește zilnic „în astre” și le interpretează pentru noi. Fiecare nativ este influențat de zodia în care se află, iar astrologul PRO TV ne spune la ce să ne așteptăm de la ziua de 16 decembrie.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de joi, 16 decembrie Foto: Pro TV
Horoscop Neti Sandu pentru ziua de joi, 16 decembrie Foto: Pro TV

Horoscopul lui Neti Sandu ne anunță din timp în legătură cu întâmplările principale ale zilei, în funcție de zodie.  Previziunile din horoscopul lui Neti Sandu, de la știrileprotv.ro, sunt cele mai apreciate! Iată ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de joi!

Neti Sandu anunță o zi frumoasă, fără mai probleme. Vibrația zilei este „7” ceea ce înseamnă că o să căpătăm încă o frântură de înţelepciune.

Horoscop Neti Sandu pentru toate zodiile

Berbec

O să puteţi urgenta semnarea unor acte, ca să nu vă prindă anul nou cu situaţiile neîncheiate că n-o să mai faceţi niciun progres. E ceva nou în lucru şi poate până la sfârşitul lui ianuarie o să-i daţi drumul şi o să daţi lovitura în afaceri.

Taur

În ultima clipă veți putea găsi cazare de Revelion sau prietenii vă invită să stați pe la ei 2, 3 zile. Vin bani, faceţi plăți. Aveţi multe de făcut şi n-o să vă lăsaţi până nu terminaţi tot ce v-aţi propus.

Gemeni

Bani, aţi mai avea de luat şi e bine să vă-ntindeţi antenele să aflaţi ce au de gând datornicii şi sunaţi-i. Oferte de job, poate fi şi o colaborare care să sune bine şi să vă aducă acel surplus financiar care vă lipsea. Fie ziceţi „da”, fie mai amânaţi până în ianuarie.

Rac

Cineva de care vă e dor își anunţă vizita şi o să puteţi pleca vreo câteva zile la munte, la relax. Veţi recupera şi banii pe care trebuia să-i primiţi cu mai mult timp în urmă şi o să vă puteţi atinge obiectivele pentru care aţi muncit.

Leu

E posbil să mai vină niște bani de care nu stiați și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade. Se poate să vă implicaţi în organizarea unei petreceri, poate fi şi pentru copii, sau o fi revelionul şi o să iasă totul bine că sunteţi maeştri de ceremonii.

Fecioară

 Cineva care vă ia drept model o să vrea să vă întrebe diverse lucruri utile, mai ales pentru momentul sărbătorilor. Încă mai aveţi de schimbat câte ceva prin casă, reorganizaţi un pic spaţiul, ca să vă puteţi desfăşura de Crăciun şi de anul nou, dacă mai vin şi rudele, părinţii.

Balanță

O să mai faceţi nişte drumuri ca să vă asiguraţi că nu vă lipseşte nimic de sărbători, dar puteţi rezolva şi cu online-ul. Poate abia acum o să luaţi nişte lucruri de la reparat, printre care şi maşina, de care-o s-aveţi mare nevoie la drum, că poate plecaţi pentru câteva zile.

Scorpion

Apare cineva care o să insiste să faceţi măcar revelionul împreună, dacă nu şi Crăciunul, şi dacă e loc liber în inima voastră, vă daţi acceptul. Sunt nişte oameni interesaţi de voi şi o să vedeţi dacă ați putea lucra împreună, ca să fie convenabil.

Săgetător 

E cineva care nu se dă dus, că tot pe voi vă vrea şi dacă i-aţi păstrat locul în inima voastră o să faceţi echipă. Vă caută diverse persoane care vor să şi lucraţi împreună, să vă şi plimbaţi, să vă faceţi program comun de sărbători şi să petreceţi timp împreună.  

Capricorn

Vi se fac oferte de lucru şi dacă nu sunteţi prinşi cu alte treburi o să vă gândiţi dacă vi se potriveşte vremea. O să vă armonizaţi cu partenerul de cuplu şi n-o să mai simţiţi greul, singurătatea, o să vă meargă mai bine.

Vărsător

Prietenii vor să petreceţi sărbătorile împreună şi dacă nu v-aţi făcut programul poate-i includeţi şi pe ei c-o să vă simţiţi bine. Se pare că o să le întindeți o mână de ajutor unor oameni care nu se descurcă prea bine şi o să vă ocupaţi şi de casă: mai luaţi lucruri noi şi aruncaţi din cele vechi.

Pești 

Sunt câteva aspecte pe care trebuie să le lămuriţi - urgent - la serviciu, ca să vă puteţi lua banii. Vă simţiţi gata pregătiţi să luaţi cu asalt un nou domeniu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop 17 martie webp
secret horoscop pexels jpg
prajitura piersici jpeg
zodiac signs love horoscope april 9 2023 webp
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop 1024x633 webp
bradicardie jpg
serbet de portocale si capsuni jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net