Neti Sandu, dezvăluiri intime despre viața amoroasă

Ultima actualizare:

Neti Sandu a fost invitată la podcastul moderat de către Horia Brenciu, unde și-a deschis inima și a făcut câteva mărturisiri neașteptate.

neti sandu jpeg

Astrologul Pro TV este cunoscut de o țară întreagă datorită rubricii despre zodii pe care o prezintă la Știrile Pro TV. În ciuda faptului că o vedem zilnic pe micile ecrane, sunt puține amănuntele pe care le cunoaștem despre viața personală a vedetei. 

Neti Sandu, dezvăluiri intime despre viața personală

Neti Sandu este mereu cu zâmbetul pe buze atunci când apare pe micul ecran și nimic nu ar trăda faptul că s-a confruntat și cu probleme serioase. Vedeta Pro TV i-a dezvăluit lui Horia Brenciu că, de-a lungul vieții, a suferit din dragoste și au fost momente în care s-a simțit copleșită. Cu toate acestea, Neti Sandu încearcă să privească partea pozitivă a oricărei probleme și nu se lasă doborâtă atât de ușor.

Sunt rare ocaziile în care Neti Sandu vorbește despre viața personală, pe care preferă să o țină departe de privirile curioase. A făcut, totuși, o excepție în discuția avută cu Horia Brenciu și a dezvăluit care sunt lucrurile care contează cel mai mult pentru ea atunci când relațiile amoroase sunt aduse în discuție.

„Eu nu vreau să stau cu cineva doar pentru că nu pot să stau singură. Aici e problema cu dependențele! Tu întâi trebuie să-ți rezolvi aceste dependențe și, dacă este loc să intre cineva în viața ta, să intre. Trebuie să existe o complementare. Eu văd o prietenie, o relație, eu astfel văd o relație”, a declarat Neti.

Astrologul a povestit și despre o relație de-a sa, care a durat 10 ani, și care a avut un mare impact asupra ei. Din punctul de vedere al lui Neti Sandu, este foarte dificil să conviețuiești alături de cineva. „Am experimentat trăitul în doi. Mi-a plăcut. Am stat zece ani. A fost așa cum am avut eu nevoie. Ideea este că trebuie să te completezi. Multe lucruri pe care le faci să fie admirate, aprobate de partener și tu să ai tot timpul ce să admiri”, mărturisește Neti Sandu.

Cum a decis Neti Sandu să devină astrolog

Neti a povestit și cum a ales să meargă pe calea astrologiei. Totul a început de la dorința bunicului său ca cineva din familie să îmbrățișeze acest drum. Atunci când nu a găsit răspunsurile pentru întrebările care o frămâ nici în religie, nici în filosofie, Neti Sandu a înțeles că trebuie să le caute altundeva, iar stelele i s-au părut cea mai bună variantă.

Neti Sandu participă rareori la evenimentele mondene. Programul de lucru încărcat și faptul că trebuie să se trezească foarte dimineață pentru a se pregăti corespunzător sunt motivele principale pentru care ieșirile în oraș nu sunt preferatele lui Neti.

„Evenimentele au loc prea târziu. Eu mă trezesc la două și jumătate dimineața pentru că intru mai devreme la pregătire. Nu vreau să mă duc adormită la televiziune, vreau să îmi beau cafeaua în liniște, să mă duc în redacție să văd dacă totul e în regulă acolo, apoi mă duc la machiaj, coafură”, povestea Neti, într-un interviu acordat publicației Viva!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net