Horoscop Neti Sandu pentru 23 decembrie. Berbecii primesc bani

Ultima actualizare:

Neti Sandu, îndrăgița astroloagă de la Pro Tv ne aduce vești excelente mai ales pe plan financiar și sentimental. Ziua de azi vine cu vești bune și foarte bune mai ales pentru berbeci, care vor câștiga bani azi, dar și pentru Tauri care s-ar putea să primească o vizită neașteptată din partea cuiva drag. Vibrația zilei este 5.

Neti Sandu. Sursa foto: Pro TV
Neti Sandu. Sursa foto: Pro TV

Horoscop Neti Sandu pentru 23 decembrie: Vor vi zile cu mult spor

Capricorn

Capricornul se pregătește de Crăciun așa cum se cuvine și încă nu a terminat cumpărăturile. Fire organizată, te vei pregăti din timp și-ți vei da tot interesul să-ți faci și cumpărăturile, și treaba, în așa fel încât să nu lași totul pe ultima sută de metri. Dar îți vei face timp și pentru tine.

Vărsător

Neti Sandu spune că vîrsătorii se ocupă în această perioadă cu acțiuni caritabile. Este posibil ca acum, în ajun de Crăciun, să faci o supriză persoanelor defavorizate, să vizitezi un cîmin de bătrâni sau un orfelinat pentru a aduce un strop de bucurie și celor mai puțin fericiți..Se pare că ați tot evitat un răspuns la întrebările unui angajator, iar acestal vrea să știe dacă veți lucra împreună sau dacă încă nu v-a convins. 

Pești

Și Peștii ar putea primi în această perioadă bani, chiar dacă nu vorbim despre o sumă mare. Un rest de plată poate veni atât de la serviciu, cât și din particular. Iar apoi să înceapă petrecerea!

Poate o să luați parte la organizarea unei festivități care să fie pentru copii, sau la serviciu, pentru angajați, și o să vă bucurați de un plus de notorietate de pe urma acestei acțiuni.

Berbec

Veste foarte bună pentru bercebi! Azi o să luați  bani, o să primiți cadouri sau un premiu pentru munca depusă în ultima perioadă dar și pentru alte calități pe care vi le-ați putut pune în valoare.

Primiți și o veste bună de la cineva care s-a decis, în sfârșit, să petreceți măcar Revelionul împreună, dacă nu și Crăciunul, scrie stirileprotv.ro

Taur

Se poate să vină cineva de la drum, de Crăciun și să și rămână încă o zi, două și o să vă facă plăcere. Poate ați aranjat să plecați pe undeva ca să luați un pic de aer și să vă bucurați de sărbători. Și, poate o să vă întâlniți și cu niște persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult. 

Gemeni

Astrologul Neti Sandu este de părere că gemenii se vor buca de o carieră strălucită. Poate vor fi avansați la serviciu, poate li se va da  ceva important de făcut, poate vor primi chiar o funcție de conducere. Însă, acest lucru vine la pachet cu multă muncă și multă responsabilitate.  

O să vă spuneți un punct de vedere ca să puteți da drumul unui proiect din ianuarie încolo și să aveți o bază financiară, să scăpați de grija banilor.

Rac

Lucrurile pe care le așteptați de multă vreme se împlinesc azi! O să vă primiti și banii, și celelalte produse, aparatura pe care vi le-au promis șefii.

O să vă bucurați de niște reușite care vă scapă de niște apăsări și vă ajută să ajungeți mai rapid la o destinație, sau să faceți niște achiziții la prețuri modice.

Leu

Vești bune și pentru cei născuți în zodia leu. Este posibil să primiți o vizită din partea unei persoane dragi, la care țineți foarte mult. Și va fi o surpriză foarte plăcută. Motiv pentru care  o să vă faceți un program pentru perioada care urmează.

Vă descurcați fără probleme în această zi mai ales că veți primi și ajutor din partea unor persoane care v-au rămas datoare.

Fecioară

O să vă hotărâți pe cine mai invitați la masa de Crăciun în afara alor voștri, că mai sunt oameni dragi cu care vreți să vă vedeți.

Sunt încă treburi casnice de care-o să vă ocupați și o să faceți și o aprovizionare de ultimă oră ca să vă focusați pe pregătirea mesei festive și să aveți timp și de voi.

Balanță

E posibil să faceți niște schimbări pe-acasă și o să vă lăsați inspirația să zburde și veți crea o atmosfera magică. Este vorba, totuși de sărbătorile de iarnă, care vin la pachet cu multe decorațiun. Chiar o să mai luați diverse lucruri ornamentale. În ceea ce privește registrul culinar, o să vă interesați de semnarea unor acte ca să n-aveți situații neîncheiate.

Scorpion

Poate ar fi bine să verificați încă o dată dacă aveți tot ce vă trebuie și să cereți toate detaliile despre cazare și ce-ați putea vizita acolo unde o să vă duceți.

Financiar stai foarte bine, veți  avea bani de luat și o să vă permiteți și alte lucruri pe care le-ați tot amânat. Însă, acum, de sărbători, surprizele sunt la ordinea zilei.

Săgetător

O să vă grăbiți să încheiați treburile de serviciu și pe cele de pe-acasă și o să vă ocupați mai mult de voi. Atenție! La masa de Crăciun este posobil să nu apară toți invitații sau unii dintre ei să nu mai poată aduce preparatele promise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net