Horoscop Neti Sandu pentru 22 decembrie: Capricornii au o zi plină la serviciu

Renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că cele 12 semne zodiacale se ocupă mai mult de familie. Mărunțișurile sunt lăsate deoparte, sunt lucruri importante de făcut.

image

Neti Sandu vine în fiecare zi cu veşti noi pentru fiecare zodie. Astrologul Pro TV ne spune că vibraţia zilei este 22, iar ce facem bun se dublează!

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU TOATE ZODIILE

Berbec

Se poate să primească un supliment salarial şi să mai fie şi vreun card - cadou cu care să dea fuga la shopping. Sunt câteva reuşite pe care le-aşteaptă de multă vreme şi o să stea liniştiţi, că au deja un program de care sunt încântaţi şi n-o să aibă motive de panică.

Taur

Poate se iveşte o ocazie specială își facă cunoscute nişte aptitudini şi să căpătă şi o funcţie. O să primească bani, se mai rezolvă şi alte lucruri îi preocupau şi o să se elibereze de stres.

Gemeni

Poate se va schimba ceva în programul de lucru de anul viitor şi o să se reorganizeze cu totul ca să aibă timp pentru toate. 

Rac

Poate își iau un angajament, măcar verbal, dacă nu şi în scris, că vor lucra într-o anume combinaţie partenerială din ianuarie. Se poate să iasă pe plus, luna asta, la capitolul finanţe.

Leu

Apar oportunităţi de lucru, poate chiar în paralel cu serviciul şi dacă vreuna e mai bănoasă, poate rămân la varianta respectivă şi își canalizează energia acolo.

Fecioară

Se vor aduna bani în cont și le vor ajunge pentru cumpărături și planurile de Crăciun.

Balanță

E cineva care vrea să le spună ceva important, poate ţine de viaţa personală, de relaţia în care sunt implicați şi o să fie luați prin surprindere, într-un mod plăcut. 

Scorpion

Se vor înțelege cât se poate de bine cu rudele apropiate cu care vor petrece Crăciunul, iar atmosfera se anunță una liniștită și plină de armonie. 

Săgetător

Se poate să primească o invitaţie de Revelion şi să se potrivească cu starea lor de spirit şi vor petrece timp într-o companie agreabilă. 

Capricorn

Încă mai sunt chestiuni legate de casă de rezolvat şi o să se descurce şi cu timpul şi cu banii. Se poate să ia o decizie care să le asigure latura financiară, să aibă ceva de lucru în mod constant, din ianuarie încolo.

Vărsător

Poate rezolvă prin telefon, pe net, tot ce ţine de şcoală şi de semnarea unor acte, ca să vadă de restul treburilor care, la fel, nu mai suporta amânare.

pEȘTI

Se poate să facă un efort să lichideze restanțele, să fie cu plata ratelor la zi şi să nu le lipsească nimic din ce-aveţi nevoie de sărbători.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
horoscop freepik jpg
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
living room istock jpg
zodii meteoriti png
Mic dejun jpg
Horoscop luna martie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net