INTERVIU EXCLUSIV Neti Sandu, previziuni, secrete de familie și nostalgii: "Atenție la primele luni ale anului"

Neti Sandu și colegii ei din PRO TV
Neti Sandu și colegii ei din PRO TV

Una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi este, cu siguranță, Neti Sandu (62 de ani), veterana de la Pro TV care citește în stele și care ne oferă în fiecare zi horoscopul. Am stat de vorbă cu Neti despre previziuni, despre viața ei de vedetă, dar și despre o zonă mai puțin arătată publicului: familia ei.

 • Click!: La mulți ani, Neti! Ești conștientă că ești una dintre cele mai iubite vedete de la noi? Tu cum vezi acest aspect?

Neti Sandu: Lucrul acesta s-a născut, foarte repede, în momentul în care am venit aici (la Pro TV, n.r.). Eu am venit în lumea asta târziu, nu aveam 18 – 20 de ani și, atunci, a trebuit să mă obișnuiesc. Urmasem o facultate, lucrasem 18 ani în altă parte, trecusem prin niște medii și, dintr-o dată, am nimerit în lumea asta, cu atâta vizibilitate. A trebuit să mă dezvolt odată cu acest tip de popularitate care a rămas constant, adică nu a fost nici mai mult, nici mai puțin, a mers odată cu vârsta mea și am ajuns aici fără să fac ceva în mod special, ci doar să-mi fac treaba. Pur și simplu s-a așezat ca un second skin pe mine.

 • Cât de des ești oprită pe stradă?

Acum mai puțin, deși lumea mă recunoaște și cu mască. Se găsește mereu cineva care să vorbească cu mine sau despre mine, în jurul meu. Oamenii mă opresc, înainte îmi cereau să facem și poze, dar acum ieșim mult mai puțin.

 • Crezi că și 2021 va fi un an imprevizibil?

Ar putea să fie pentru că primele două luni, ianuarie și februarie, sunt marcate de niște cuadraturi severe și atunci pot apărea situații bruște, adevărate provocări care să te facă să reacționezi în funcție de cum te prind: în formă/pe picior greșit. Aici pot fi niște plăci turnante care să te trimită într-o altă direcție, așa că trebuie avut grijă, pentru că astea pot destabiliza oarecum. Dar imprevizibilul poate veni și din aspectele bune care or să fie la primăvară și din faptul că pentru o lună și ceva, chiar dacă Jupiter intră două grade în zodia Peștilor, poate să aducă ceva relaxare și să zicem că, uite, am răzbit.


  Neti Sandu și colegii ei din PRO TVSursă foto: Arhivă personală
Neti Sandu și colegii ei din PRO TVSursă foto: Arhivă personală
 • Ție îți faci horoscopul zilnic?

N-ai cum să-l faci, știi unde sunt planetele, nu trebuie să faci nimic. Știu că, de exemplu, astăzi Luna e în Săgetător, de aceea mă simt mai bine. Uneori mă trezesc și am o stare proastă și-mi dau seama că dacă ăla e în cuadratura cu celălalt, de aia. Și când e ceva bun, primesc ceva, mă gândesc: dar oare de la ce?! Și-mi dau seama că Venus e în casa cadourilor – așa arată horoscopul meu. Știu că dacă suntem în Săgetător, o lună de zile e Soarele acolo, trebuie să mă încarce cu energie. Dacă suntem în Capricorn, e zona banilor și acolo e accentul. Știind aceste aspecte eu nu am pretenții dintr-o dată să le am pe toate sau să nu mai am ceea ce e acolo unde pică accentul.

 • Ți-a arătat astrologia vreodată că vei deveni cunoscută și iubită?

Da, asta se vedea, dar nu înțelegeam cum o să arate. M-am apucat în `90, când am învățat să fac astrograme, am văzut că din cauza ascendentului din Fecioară, mijlocul cerului nimerea pe o stea: Aldebaran. Citisem acolo popularitate, succes la public, iar eu o întrebam pe cea cu care învățam atunci ce înseamnă asta?! Faptul că lucrez într-o bibliotecă și sunt mulți cititori, acela e publicul meu?! Și mi-a zis că nu. Eu încercam să interpretez la scara la care se întâmplau lucrurile în viața mea atunci. După aceea, cum am ajuns la televizor, lumea m-a reperat imediat.

 • Ce îți dorești pentru anul acesta?

Sănătate. Și îmi doresc tot timpul să mai descopăr ceva, să mai urc o treaptă spirituală.

 • Ce îți place să faci în timpul liber?

Să mă plimb, să merg în parc, la munte, la țară.

 • Cu care dintre colegii tăi de la Pro TV ai o relație specială?

Petrecem mult timp aici, așa că am o relație specială cu Andreea Marinescu, la fel și cu Lavinia Petrea, dar acum nu mai suntem pe aceeași tură. Cu toată lumea mă înțeleg, pentru că suntem aici de atâția ani și față de fiecare am niște sentimente anume și mă raportez într-un fel anume. Nu am reușit să stricăm relațiile! Chiar nu ne-a ieșit!

Prezentatoarea ProTV are și doi strănepoți Alexia și Darius
Prezentatoarea ProTV are și doi strănepoți Alexia și Darius
 • Cei din familie te roagă să le faci horoscopul?

Nu. Ele nu-mi cer asta, dar întrebă: „Când o să scap de starea asta?!, „O să reușesc să..?”, iar eu, din cunoștințele mele astrologice, le spun să aibă răbdare, că o șansă este când ajungem în luna x. Așa arată discuțiile noastre.

 • Cât timp petreci cu cei din familia ta? Știm că ești mătușă și am vrea să ne spui care este relația cu nepoatele tale?

Petrec mai mult timp cu nepoata, Alice, mai ieșim împreună. Ceilalți s-au mutat în Turcia. Încă de la început am fost foarte aproape de familia surorii mele și am fost tot timpul lângă ele cu tot ce am putut eu. Nu sunt o persoană foarte energică, mobilă, încât să alerg în toate direcțiile ușor și zilnic. Dar am fost aproape de ei și am parcurs împreună o bucată foarte mare de viață până acum 2-3 ani când au plecat, așa cum am spus, în Turcia.

 • Unde și cu cine ți-ar plăcea să pleci într-o vacanță la început de an?

Cu prietenii, cu familia. Aș vrea să plec un pic, oriunde, poate chiar la țară.

Neti, alături de nepoata Alice și alți prieteni
Neti, alături de nepoata Alice și alți prieteni
 • Care este cea mai frumoasă amintire din copilărie?

Cum stăteam eu sub cais, în șezlong, și mâncam caise sau beam cafea cu frișcă, citeam o carte și proiectam, ca în filme, viitorul.

 • Te-ai gândit să scrii o carte despre viața ta?

Da, dar nu am răbdare. Plus că, astăzi, oamenii nu prea mai citesc.

 • Dacă ai putea să te întorci în timp ai schimba ceva din viața ta?

Aș mai schimbă pe ici, pe colo niște lucruri, dar dacă aș face asta ar însemna că aș vrea să nu fi suferit, ca să-mi fie mai ușor, dar nu, când îți e mai ușor nu faci progrese! Așa că le-aș lăsa așa cum au fost!

A suferit enorm din dragoste

Prezentatoarea horoscopului de la Pro Tv a povestit într-un alt interviu despre problemele pe care le-a întâmpinat în trecut, în relații. Aceasta a povestit despre un mariaj eșuat, care a avut loc la vârsta 24 de ani, dar și despre cum a fost părăsită după 10 ani de relație. Despărțirile și eșecurile în dragoste prin care a trecut au făcut-o să nu se mai implice în altă relație. Prezentatoarea a făcut terapie cinci ani pentru a trece peste tragicul moment în care a fost părăsită. „Nu mai sunt capabilă să construiesc relații. Am trăit, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refăcut viața, poate și pentru că am trăit foarte aproape de sora mea cu nepoatele și tot timpul am fost ca o anexă asimilată a familiei”, declara Neti Sandu

Citește și:

Cum a fost Neti Sandu părăsită după 10 ani de relație: «Am făcut cinci ani de terapie»

Neti Sandu a găsit secretul tinereții! Cum fentează trecerea timpului la 62 de ani și ce spune despre operațiile estetice

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png