Cum arată familia lui Neti Sandu. Prezentatoarea are și o strănepoată

Ultima actualizare:

    Cum arată familia lui Neti Sandu Foto: Arhivă Click
Cum arată familia lui Neti Sandu Foto: Arhivă Click

Neti Sandu prezintă horoscopul de peste 20 de ani și se află în lumina reflectoarelor televiziunii de tot atât timp, însă este o fire discretă și rare sunt momentele în care aceasta decide să vorbească despre viața personală. Prezentatoarea horoscopului de la Pro Tv a povestit recent, într-un interviu acordat colegei ei de platou, Andreea Esca, despre problemele pe care le-a întâmpinat în trecut, în relații. Aceasta a povestit despre un mariaj eșuat, care a avut loc la vârsta 24 de ani, dar și despre cum a fost părăsită după 10 ani de relație.

Deși nu are copii, Neti este foarte apropiată de sora ei și de fiicele acesteia. Mari, sora lui Neti, are două fiice, care sunt nepoatele de care prezentatoarea horoscopului este foarte atașată, iar una dintre cele două fete are, la rândul său, o fetiță. Astfel, Neti Sandu se poate bucura de o familie numeroasă, având chiar și o strănepoată. Prezentatoarea de la Pro Tv petrece mult timp în compania surorii sale și a fiicelor acesteia, cele două nepoate publicând adesea pe rețelele de socializare poze în care apare îndrăgita astrologistă. 


    Neti Sandu alături de sora ei, Mari Foto: Facebook
Neti Sandu alături de sora ei, Mari Foto: Facebook

Neti Sandu i-a dezvăluit Andreei Esca, la Europa FM, că despărțirile și eșecurile în dragoste prin care a trecut au făcut-o să nu se mai implice în altă relație. Prezentatoarea a făcut terapie cinci ani pentru a trece peste tragicul moment în care a fost părăsită. „Nu mai sunt capabilă să construiesc relații. Am trăit, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refăcut viața, poate și pentru că am trăit foarte aproape de sora mea cu nepoatele și tot timpul am fost ca o anexă asimilată a familiei”, declara Neti Sandu într-un alt interviu, acordat în 2013.


    Neti, alături de nepoata ei Foto: Facebook
Neti, alături de nepoata ei Foto: Facebook

Neti a suferit mult după pierderea părinților 

Neti Sandu a dezvăluit, de asemenea, că a pus mereu preț pe familie, mărturisind că pierderea părinților a făcut-o să sufere enorm. „Am zăcut foarte mult, am suferit, am facut eforturi să mă regenerez și să încerc să accept. Eu și sora mea ne-am născut într-o casă în care erau părinții și bunicii. Veneau foarte mulți prieteni, casa era plină și după aia au murit toți. De aceea, nu pot să-mi iau cățel sau pisică la gândul că sigur vor muri, nu mai vreau să știu că va muri cineva și nu vreau să mă mai expun la o suferință. Pot să trăiesc cu mine și pentru alții, dar nu mai sunt capabilă să construiesc relații”, a mai spus prezentatoarea. 


    Neti Sandu alături de nepoatele sale Foto: Facebook
Neti Sandu alături de nepoatele sale Foto: Facebook


    Neti Sandu alături de familie și prieteni Foto: Facebook
Neti Sandu alături de familie și prieteni Foto: Facebook
image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net