Iată cum i s-a schimbat viața ”sopranei” - femeie de serviciu de la ”Românii au talent”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Vă mai amintiți de Paula Rad (34 de ani), ”soprana” – femeie de serviciu care a surprins cu vocea ei jurații emisiunii “Românii au Talent”? Contactată de Click!, artista ne-a dat detalii din viața ei, cum s-a schimbat și cu ce se mai ocupă în momentul de față.

Paula Rad are o poveste de viață desprinsă parcă din filme. Înainte de a participa la “Românii au Talent”, tânăra din Zalău lucra ca femeie de serviciu în Iași, câștiga 2.000 de lei, chiar dacă absolvise Universitatea de Arte ”George Enescu” din Iași și avea 11 ani de canto.

Citește și: Paula Rad a ratat «Românii au talent», dar a câștigat un festival internațional

Andra este cea care i-a dat o șansă în cadrul concursului, nu a ajuns în finală, însă a devenit cunoscută datorită participării din 2017 la ”Românii au talent”.

Viața i s-a schimbat, așa că nu mai lucrează ca femeie de serviciu, predă canto și trăiește din muzică. Nu are un iubit, însă nu duce neapărat lipsă de cineva în viața ei.

Vezi și: Paula Rad renunţă la operă: «Mă adaptez la ce se cere»

Speră să-și găsească sufletul pereche!

„De Crăciun am stat pur și simplu acasă, m-am odihnit, nu am făcut nimic special. Am gătit puțin ca să fie acolo…bulete cu cașcaval, șnițele, cartofi piure și ceva dulce.

Nu am vrut să fac mai multe pentru că eu nu trăiesc pentru mâncare. Sunt singură acum, nu sunt implicată în nicio relație amoroasă și sunt bine așa cum sunt.

Dacă este să găsesc un om bun, bine, dacă nu, nu, asta este. Important este să găsesc un suflet de om care să fie lângă mine la bine și la rău.

Banii îi câștig în continuare din activitățile pe care le am din muzică. Predau canto la copii și mai merg pe la diferite evenimente să cânt…acolo unde sunt invitată”, a spus Paula Rad pentru Click!.

Nu a mai ajuns soprană!

Paula Rad a dorit să să lucreze ca soprană pentru Opera din Cluj, însă a fost respinsă, calitățile sale vocale nu au fost apreciate.

„E vocea interesantă, poate fi luată în considerare pentru cor într-o instituție unde au posturi vacanțe și nevoie de soprane în ansamblul coral. A cântat o arie pe care o cânta toate fetițele care au admitere în anul 1 la Conservator. A fost fălsuță și pe lângă toate cele a și “colaborat” cu compozitorul, aducându-și aportul muzical, acolo unde a greșit.

O astfel de greșeală într-o arie atât de simplă, care este “fluierată” de toată lumea denotă faptul că pregătirea muzicală a domnișoarei lasă de dorit. Însă părerea noastră nu contează  atâta timp cât cei avizați precum “jurații” spun că este extraordinară.

Aștept o cerere oficială din partea ei prin care își exprimă dorința pentru a fi ascultată ”, spunea Florin Estefan, pe atunci directorul Operei Naționale din Cluj.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net