Paula Rad: «Particip la toate concursurile ca să prind un loc la Operă»

Ultima actualizare:

    Paula Rad s-a transformat din Cenuşăreasă în divă, sezonul trecut, la “Românii au talent” (PRO TV)
Paula Rad s-a transformat din Cenuşăreasă în divă, sezonul trecut, la “Românii au talent” (PRO TV)

“Speranţa moare ultima!”, asta îşi spune în fiecare zi Paula Rad (29 de ani), tânăra din Zalău, care s-a remarcat în sezonul trecut al show-ului “Românii au Talent” (PRO-TV) cu vocea ei de cinci stele. Succesul sopranei a dispărut însă odată cu lăsarea cortinei, astfel că acum îşi încearcă norocul şi la alte concursuri şi audiţii din Bucureşti, în speranţa că va primi un rol la Operă.

Paula a trecut prin multe suişuri şi coborâşuri, dar nu s-a lăsat pradă deznădejdii. A absolvit Universitatea de Artă ”George Enescu” din Iaşi, iar marele ei vis este să strălucească în lumina reflectoarelor.  Şi-a încercat norocul şi la ”Românii au talent”, unde marele premiu este de 120.000 de euro, însă s-a clasat doar pe locul şase în marea finală. Pentru repetiţiile show-ului, ea s-a văzut nevoită să renunţe la salariul de 600 de lei, bani pe care îi primea ca să spele podelele unei firme. Ambiţia ei este să prindă un loc la Operă, aşa că participă la orice competiţie.

"Sunt foarte fericită pentru că astăzi particip la Festivalul-concurs internaţional «Simply the best», care se va desfăşura la Sala de spectacole a Liceului Teologic «Emanuel» din Bucureşti. Sunt pregătită moral pentru tot. Eu zic că merită încercat, de ce să nu fac asta, mai ales că nu are o anumită limită de ani. Vârstele concurenţilor sunt cuprinse între 4 şi 17 ani şi am văzut că mai este un concurent de 23 de ani, atât. Nu sunt pusă într-o situaţie care să îmi dea un anumit disconfort, dacă ar fi să mă gândesc că sunt mult mai mare decât ei”, a declarat Paula pentru Click!

După ce a rămas şomeră, Paula Rad a început să îşi caute de muncă singurică, bătând pe la uşile patronilor de cafenele. 

“Am câteva spectacole prin Zalău, Cluj, dar nu sunt multe. Nu mi-am mai găsit nimic de lucru, este aiurea situaţia, dar eu nu îmi pierd speranţa că într-o zi o să îmi fie bine. Nu am periodic concerte. Încă îmi mai caut loc de muncă, mă duc să vorbesc cu oamenii şi îi întreb dacă au nevoie de artişti care să le cânte în localuri. Primesc bani pe recital în funcţie de numărul clienţilor. Nu stau degeaba pentru că sunt conştientă că nimeni nu îmi pune nimic pe tavă”, a mai povestit Paula Rad pentru Click!

Cristi Nistor vine la «X-Factor» după ce a ratat «Vocea»

Interpretul hit-ului “Coji de portocale”, solistul Cristi Nistor (31 de ani), a participat la competiţii precum Cerbul de Aur, Eurovision, iar în 2012 şi-a încercat norocul şi la “Vocea României”, ajungând în echipa Loredanei Groza.

Descurajat de rezultate, tânărul a decis că va mai face o ultimă încercare în show-urile televizate, ajungând şi la “X-Factor” de la Antena 1.


    Aseară, la “X-Factor”
Aseară, la “X-Factor”

El a devenit cunoscut în urmă cu 11 ani, după ce a lansat hit-ul cu Simona Nae. Cu toate că piesa încă le e cunoscută multora, numele lui Cristian are rezonanţă doar în grupuri restrânse din lumea muzicală din România, spre amărăciunea lui, deşi a continuat să cânte.


    În 2012, alături de Lori, la “Vocea României”
În 2012, alături de Lori, la “Vocea României”

„Am avut o piesă acum vreo 11 ani. E o marcă ce mă reprezintă, a prins foarte bine atunci şi chiar am fost surprins să văd că încă se mai ascultă şi în zilele noastre. Între timp am tot făcut muzică, însă cât a ajuns la public, nu a mai ţinut mereu de mine”, a spus Nistor, care a decis ca anul acesta să participe la audiţiile “X-Factor”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net