Gabriel Mardale, copilul care a impresionat juriul la Românii au talent. A readus în prim-plan Titanicul!

#Românii au talent

Prima ediție a sezonului 13 a show-ului românesc Românii au talent a început în forță! Încă din primele momente, emisiunea de la Pro TV a adus pe scenă un concurent spectaculos. Gabriel Mardale a fascinat publicul cu talentul său și a interpretat o melodie extrem de dificilă.

Gabriel Marian Mardale a avut emoții foarte mari, după cum chiar el a recunoscut, imediat după ce a ajuns pe scenă. Jurații, în special Dragoș Bucur, au reușit să îl calmeze, astfel încât el să își prezinte numărul ca la carte. Copilul a prins curaj și i-a arătat întregii țări cât de talentat este.

Vocea impresionantă a băiatului a uluit juriul

Concurentul a cântat melodia renumită a lui Celine Dion, My heart will go on, celebră pentru coloana sonoră a filmului Titanic și a șocat și ridicat în picioare întregul public, i-a minunat și pe cei doi prezentatori, dar și juriul. La finalul interpretării, băiețelul a respirat ușurat, fiind copleșit de emoții și a așteptat cu nerăbdare să audă voturile și părerile juriului.

Gabriel s-a prezentat într-un mod modest, ceea ce l-a determinat pe Dragoș Bucur să îi transmită aprecierea lui, subliniind cât de frumos este ca un copil să dețină atât de multe calități: „Sunt foarte mulți oameni talentați care sunt plini de ei. (…) Când se nimerește să vezi și talent și bun simț și modestie și emoție în aceeași persoană, e așa o bucurie pentru noi la masa juriului și eu cred că le ai pe toate astea”.

Citește și - Vlad Ciobanu, de la «Românii au talent», cel care l-a făcut pe Florin Călinescu să plângă, discurs cutremurător la nunta lui George Simion

Și Andra a fost impresionată de interpretarea băiatului: „A fost o surpriză plăcută să aud o voce atât de frumoasă. M-a surprins modul în care ai cântat acest cântec…Pe mine m-ai vrăjit, ești magic, ești exact ca și sezonul nostru”.

„S-a și văzut foarte bine și s-a auzit tocmai bine. S-a dovedit a fi de-a dreptul excepțional”, a mărturisit Andi Moisescu.

Mihai Bobonete a făcut câteva glume în privința filmului, mai ales despre partea în care protagoniștii sunt în cabina mașinii de pe Titanic și se petrec scenele intime, iar băiețelul părea confuz și nedumerit. Totuși, și el a fost încântat de interpretarea lui Gabriel.

El a reușit să obțină patru de „Da” și să meargă în etapa următoare.

Gabriel Mardale de la Românii au talent
Gabriel Mardale de la Românii au talent

Cine este Gabriel Marian Mardale

Gabriel Mardale, care a impresionat jurații, are doar 12 ani și este din Amara, Ialomița. De când avea 5 ani, părinții au observat că au un viitor artist în casă, atunci când baiatul a început să bată pe ritm din picior, pe o melodie de la radio din mașină. Mama sa l-a pus să cânte ceva, moment în care a realizat că are o voce fabuloasă și că va trebui să facă ceva în privința asta.

El studiază muzică de la 10 ani. A spus că de mult timp își dorea să vină la Românii au talent, mai exact, de la vârsta de 5 ani. „Acesta era visul meu de la 5 ani, să ajung la Românii au talent. Iată că am ajuns aici. (…) Pasiunea mea este cântatul, cânt de doi ani”, a declarat copilul.

Tânărul artist este un mare fan al lui Celin Dion, încă din momentul în care tatăl său i-a arătat piese de-ale ei. Altă cântăreață favorită a lui Gabriel este Lara Fabian. Pe lângă vocea spectaculoasă, el este foarte deștept, reușind să cânte în mai multe limbi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net