El este Ștefan Popescu, zis și Fane Mississippi, concurent la ”Românii au talent”. Fostul șofer de TIR a cântat exploziv

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Cea mai mare pasiune a lui Ștefan Popescu (56 de ani) este muzica blues, fapt pentru care a și venit la „Românii au talent”. Pentru el nu este prima dată când participă la această emisiune de la Pro TV, a mai concurat o dată, în anul 2014, iar acum este fericit că a ieșit la pensie.

Ștefan Popescu, cunoscut drept Fane Mississippi, este un om plin de energie, zâmbăreț, fericit și reușește să transmită toată dispoziția sa bună celor din jur.

Citește și: Tjasa Dobravec, acrobata de la „Românii au talent”, a fost abuzată sexual, iar sora ei a vrut să se sinucidă

Cum a impresionat Ștefan Popescu juriul ”Românii au talent”

Bărbatul a cântat melodia „Johnny B Goode“ (Chuck Berry), s-a mișcat pe scenă și a făcut un adevărat show. Are carismă, are voce, are talent, exact ceea ce se caută la această emisiune. El a reușit să ridice juriul și sala în picioare cu energia și vocea sa deosebită.

Urmărește și: Fetița ventriloc Ana Maria Mărgean, în finala ”America's Got Talent: All-Stars”

Andra a fost de-a dreptul dată pe spate de atitudinea și talentul lui Ștefan: „Doamne, dar ce timbru, ce mișcare, ce voie bună”, spune ea și i-a mărturisit concurentului că nu se simte chiar deloc că a îmbătrânit, asta după ce l-a mai văzut și în trecut în același show, dar în sezonul din 2014.

Mihai Bobonete a făcut glume pe seama pensionarului: „Mie mi se pare că aveți o energie debordantă”.

Ștefan Popescu a primit patru de „Da” și juriul este fericit să îl vadă în etapa următoare.

Vezi și: Radu Palaniță, marele câștigător de la Românii au Talent, se însoară! Mecanicul cu voce de aur și-a găsit aleasa: „Am contactat-o pe Facebook”

Cine este Ștefan Popescu, fostul șofer de TIR de la ”Românii au talent”

Fane Mississippi, după porecla sa, este pensionar acum, însă a lucrat o viață ca șofer de TIR. Astfel, el făcut glume cu jurații veniturile sale, spunând că are „o pensie specială de cazi pe spate”.

În tinerețe, Ștefan Popescu a făcut parte din câteva trupe mai mici, doar că nu și-a urmat visul. Cea mai mare parte din viața sa a fost șofer pe TIR, dar a spus că a mai fost și salvamar, a lucrat și ca om de serviciu, ca spălător de mașini prin străinătate, dar din cauza restructurărilor din companie a fost nevoit să se întoarcă în țară.

Mai vezi și: Întâlnire fabuloasă între Andrei Gîrjob, sosia lui Dani Oțil de la „Românii au talent”, și prezentatorul de la ”Neatza”

El trăiește în Mehedinți, în satul Noapteșa, alături de soția sa, Veta, și spune că îi place să culeagă ciuperci, se ocupă cu grădinărit și creșterea animalelor. Deși majoritatea vecinilor săi ascultă muzica populară, inclusiv partenera lui de viață, el ascultă în continuare blues, jazz, rock și rockʼnʼroll.

Cunoaște majoritatea melodiilor americane din anii '40, '50 sau '60. Pasiunea bărbatului pentru aceste genuri muzicale a început prin anii ’70, atunci când asculta emisiunea lui Cornel Chiriac la radio.

Iată și: Eduard Dragu Sălăgean, concurentul bolnav de autism de la Românii au talent, bătut și înjurat: „Mă încuia în baie și făcea ca o fantomă”

În 2014, Ștefan Popescu a ajuns în semifinală la „Românii au talent”

El a mai fost la show-ul de pe Pro TV în urmă cu 9 ani și i-a uimit și atunci pe jurați, prezentator, dar și publicul prezent.

Ca și acum, Ștefan Popescu a reușit să facă show, căci vocea sa transmitea energie. Atunci, Fane Mississippi a interpretat tot blues, mai exact melodia ”Pride and Joy”, din repertoriul lui Stevie Ray Vaughan.

Din păcate: Scandal-monstru la Românii au talent, după ce Rareș Prisacariu a primit Golden Buzz! Un „greu” al televiziunii face acuzații dure: „Rușine”

Ștefan Popescu, pe scena ”Românii au talent”, în 2014
Ștefan Popescu, pe scena ”Românii au talent”, în 2014

În 2014, când a venit la „Românii au talent” pentru prima oară, a spus că datorită soției sale se află pe scenă, pentru că ea l-a înscris, ceea ce l-a adus foarte aproape de marele premiu, ajungând până în semifinală.

Nimic nu s-a schimbat în cei 9 ani, în ambele apariții la show-ul românesc a reușit să impresioneze juriul, dar și publicul. Rămâne de văzut ce o să facă mai departe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net