Fetița ventriloc Ana Maria Mărgean, în finala ”America's Got Talent: All-Stars”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Succes românesc pe scena de la ”America's Got Talent All-Stars”! Ana Maria Mărgean, vestita fetiță ventriloc din România, a uimit juriul cu numărul său de ventrilocie și s-a calificat în finala prestigiosului concurs.

Ana Maria Mărgean a dat lovitura și în State
Ana Maria Mărgean a dat lovitura și în State

În cea de-a cincea săptămână a show-ului "America’s Got Talent: All-Stars”, desfășurat la Los Angeles, fanii au fost nevoiți să decidă pe cine doresc să vadă în finală. Unul dintre concurenți calificați luni, 29 ianuarie, în finală este chiar Ana Maria Mărgean, cunoscută drept fetița ventriloc din România.

Citește și: Ana-Maria Mărgean, fetiţa ventriloc de la „Românii au talent”, a ajuns la Hollywood!

Ana Maria Mărgean, românca de doar 13 ani, a făcut show de show la ”America’s Got Talent: All-Stars”. Fetița ventriloc, care a câștigat sezonul 11 de la „Românii au talent”, a adus pe celebra scena americană din Los Angeles un moment care a făcut deliciul publicului.

Ana Maria Mărgean a fost invitată la "America’s Got Talent: All Stars" în calitate de câștigătoare a sezonului 11 „Românii au talent”, unde a impresionat cu calitățile sale vocale, dar și cu abilitățile sale de ventriloc. Românca noastră a intrat în competiția de peste Ocean alături de încă 60 de concurenți, cu cele mai bune numere din întreaga lume.

Juriul american s-a ridicat în picioare!

După momentul de excepție al româncei de pe scena” America’s Got Talent: All-Stars”, celebrul juriu american s-a ridicat, pur și simplu, în picioare, impresionat de prestația fetiței de doar 13 ani din România.

Nu e de mirare că ai câștigat «Românii au talent». Ești incredibilă, ești superbă, cânți minunat, îmi place prietenul tău blănos, și momentul a fost și amuzant, pe deasupra”, a spus celebra jurată Heidi Klum, încântată peste măsură de talentul româncuței noastre.

M-am amuzat. Nu pot să cred povestea ta, că te-ai apucat de ventrilocie în timpul pandemiei. Adică, nu ai nici măcar doi ani de experiență. Asta a fost senzațional”, a spus și juratul Howie Mandel.

Faptul că tu ai căutat online, că te-ai inspirat de la oameni care au participat la America’s Got Talent înseamnă că ești o vedetă AGT All-Star! Fanii te vor adora! Este palpitant să vezi cea mai bună dintre cei mai buni. Adică, ești foarte amuzantă!”, a declarat și celebrul Simon Cowell.

Momentul româncei noastre de pe scena „America’s Got Talent: All-Stars” a strâns rapid 800.000 de vizualizări, în doar căteva ore de la prestația ei pe scena concursului. Comentariile publicului vorbesc de la sine: ”Fetița este incredibilă”/ ”România ar trebui să fie mândră de ea”.

Ava a pregătit-o pe fetița ventriloc
Ava a pregătit-o pe fetița ventriloc

Ava, protejata lui Smiley a antrenat-o! „Suntem norocoși că avem un așa copil talentat”

Înainte de plecarea ei în America, Ana Maria Mărgean s-a antrenat intens cu Ava, cunoscută în show-biz drept protejata lui Smiley. Ana Maria Mărgean a fost prima elevă a Avei, micuța luând lecții de canto de la cântăreață.

Ana este un copil foarte talentat și muncitor. Tot ceea ce trăiește acum, este rezultatul muncii zilnice, perseverență, ambiție și voință. Este dovada vie a faptului că, atunci când îți dorești cu adevărat și muncești în acest sens, vei ajunge acolo unde îți dorești. În curând va împlini 14 ani.

Rezultatele ei sunt fabuloase: a câștigat “Românii au talent” și acum a ajuns și pe scena “America’s Got Talent”. Sunt fericită că am șansa să lucrez cu un copil atât de talentat și perseverent. Tot timpul și-a dorit mai mult, dacă îi dădeam să învețe o piesă pentru ora de canto, ea venea cu 2 piese pregătite și tot așa.

Orele noastre de canto sunt dinamice, unde descoperim tot timpul lucruri noi, legate de tehnica vocală, muzica, etc. Părintii Anei sunt niăte oameni deosebiți, care au înțeles despre ce este vorba în acest drum, unde se construiește cărămidă cu cărămidă, pentru minunata Ana Maria Mărgean. 

Ana este norocoasă să aibă un context așa frumos și noi suntem norocoși că avem un așa copil talentat, care ne reprezintă totodată și țara, România”, a declarat Ava, în exclusivitate, pentru Click”.

Ana-Maria Mărgean are 13 ani și a câștigat în 2021 „Românii au talent” cu un număr de ventrilocie. Fetița avea pe atunci doar 11 ani și s-a făcut remarcată încă din audiții. Ana Maria izbucnit în lacrimi de fericire atunci când a primit Golden Buzz chiar din partea Andrei. Fetița ventriloc a plecat acasă cu marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net