Ava, felicitată de Smiley la cununia civilă! Imagini exclusive cu mireasa

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ava, fostă concurentă de la „Vocea României” și colegă de scenă cu Smiley, s-a cununat civil cu alesul inimii ei, Bogdan. Tânăra artistă a fost cerută de soție în iunie la Sibiu, iar săptămâna trecută, cei doi îndrăgostiți au spus „Da” la Primăria Sectorului 3 din Capitală, în prezența apropiaților. Smiley, mentorul Avei, i-a transmis și el felicitări solistei, pe rețelele de socializare.

Ava s-a cununat civil cu logodnicul ei, Bogdan Sursa: Instagram
Ava s-a cununat civil cu logodnicul ei, Bogdan Sursa: Instagram

Cântăreața Ava e în culmea fericirii! S-a căsătorit, iar Click! are primele declarații ale artistei după cununie. Fosta concurentă de la „Vocea României” încă nu-și revine și crede că totul a fost un vis. 

Ava: „Am devenit o familie și pe cale oficială!”

La cununia civilă, Ava a îmbrăcat o rochie elegantă, bej, iar mirele a purtat și el un costum asortat, de aceeași culoare. Printre cei care au felicitat-o pe Ava, în cea mai importantă zi a ei, s-a numărat și Smiley, cel alături de care artista a colaborat mai bine de șase ani de zile și care i-a fost chiar și mentor în cariera ei. Smiley i-a transmis partenerei sale de scenă un gând bun chiar pe rețelele de socializare. 

Iată și: Ava, favorita lui Smiley, a schimbat prefixul! Primele imagini de la petrecerea de 30 de ani!

Cununia pentru mine a însemnat, în primul rând, unirea a două suflete pereche, ce au devenit o familie și pe cale oficială. În al doilea rând, a fost un moment tare emoționant, frumos, unic, magic aș putea spune. Am avut alături cei mai apropiați oameni din viața noastră, familia și prietenii. A fost cel mai tare party ever!”, a declarat Ava, în exclusivitate pentru Click!.

Cerere în căsătorie la Sibiu, la Brukenthal!

Cântăreața Ava a fost cerută în căsătorie,încă din luna iunie, anul acesta, într-un mod cât se poate de romantic de către logodnicul ei, Bogdan.

Sub pretextul că merg câteva zile într-un loc pe care și-l doreau de multă vreme să îl viziteze, unde să se bucure de relaxare, Bogdan a dus-o pe Ava la Palatul Brukenthal din Sibiu.

Citește și: Ava, în lacrimi, după ce a fost cerută în căsătorie! Ce plan a pus la cale iubitul ei

Tânărul a rezervat o masă în grădina superbă a palatului, după care, cu mari emoții, acesta i-a dăruit inelul de logodnă artistei. Ava, total surprinsă, a spus un mare „Da!”, izbucnind în lacrimi de fericire.

Andreea Avarvari (pe numele de scenă Ava) a devenit cunoscută publicului datorită participării ei la concursul de talente „Vocea României”, în 2014, în urmă căreia a decis să se lanseze pe piață muzicală din România.

Solista are o experiență de 8 ani pe scenă și are colaborări cu artiști de top de la noi, precum: Loredana Groza, Cătălin Crișan, Delia, Andra, Feli, Damian Drăghici, Alex Velea, Antonia, Sișu și Puya.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
cub laurentiu duță png
banner petre nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net