Ava, favorita lui Smiley, a schimbat prefixul! Primele imagini de la petrecerea de 30 de ani!

Ultima actualizare:

Fosta concurentă de la „Vocea României”, din 2014, partenera de scenă a lui Smiley în concerte, Andreea Avarvari (alias Ava) a schimbat prefixul! Blonda a pofitat de relaxarea restricțiilor și a dat o petrecere de pomină cu prietenii apropiați și colegii de la studio!

Ava a împlinit 30 de ani Sursa: arhivă personală
Ava a împlinit 30 de ani Sursa: arhivă personală

Andreea Avarvari sau Ava, așa cum s-a făcut cunoscută după ce a participat la „Vocea României”, este și profesoară de canto, mai ales pe pandemie. Solista, care putea fi văzută în concertele lui Smiley, a schimbat prefixul și a dat o petrecere de pomină, la 30 de ani!

„Mă simt de parcă aș fi făcut 3 ani, nu 30!”

Și-a chemat toți prietenii, colegii și chiar elevii de la studioul de canto și s-au distrat de minune. S-a dansat și s-a cântat pe rupte că doar a fost petrecere de artiști, iar mesele au fost pline ochi de bunătăți de te lingeai pe degete ! Solista a primit cadouri nenumărate, de la bijuterii, parfumuri, haine și tot ce i-a dorit inima!

M-am simțit super bine la ziua mea. Mă simt de parcă aș fi făcut 3 ani și nu 30 de ani. I-am avut alături pe oamenii drag mie, am dansat, am cântat pâam răgușit. Momentul culminant al petrecerii a fost atunci când a apărut tortul și mi-am băgat fața în el.

Am primit foarte multe cadouri, abia aștept să-mi pun pe mine toate bijuteriile, banii, și, mai ales, sănătatea”, a declarat solista, pentru Click!

La 30 ani, Ava vrea să pătrundă și pe piața muzicală internațională. Solista are deja pregătit un nou single.

Îmi doresc sănătate, să pot să realizez tot ceea ce mi-am propus. Sunt mulțumită de rezultatele pe care le avem cu Școala de Canto.Urmărim să lansăm piese care să ajungă la sufletul românilor.

De asemenea, vrem să pătrundem pe piața internațională cu proiectul YouBeat. Pregătesc mai multe single-uri în română, acum lucrez la primul pe care urmează să îl lansez în curând”, a mai spus solista.

Ava (sau Andreea Avarvari) este bine cunoscută publicului datorită participării ei la Vocea României în 2014, în urmă căreia a decis să se lanseze pe piață muzicală din România. Ava are o experiență de 8 ani ca și solistă și are colaborări cu artiști foarte cunoscuți precum: Loredana Groza, Cătălin Crișan, Delia, Andra, Feli, Damian Drăghici, Alex Velea, Antonia, Sișu și Puya.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png