EXCLUSIV Smiley, ce le mai munceşti pe frumoasele de la "Vocea României"!

Ultima actualizare:
Smiley, alături de Laura Cosoi
Smiley, alături de Laura Cosoi

Andrei Maria, alias Smiley (31 de ani), are de unde alege când este vorba de tinere frumoase şi talentate. Solistul apare, mai nou, pe scenă cu două dintre concurentele de la “Vocea României”, bruneta Alina şi blonda Andreea. Fetele fac parte din trupa lui de „ajutoare pe scenă”, iar Smiley le munceşte zi şi noapte, pentru a scoate din ele vedete.

De trei ani în juriu la show-ul de mare audienţă “Vocea României”, Smiley se preocupă îndeaproape de talentele care-i trec prin mână. Solistul nu se limitează doar la antrenamentele cu concurenţii de la el din grupă, ci, mai nou, îşi alege de acolo şi tinere talentate şi frumoase pentru trupa lui de backing-vocals, pe care le ia cu el în toate concertele sale. Ieri seară, la aniversarea unui mall din Capitală, Smiley a făcut furori pe scenă cu două dintre noile lui achiziţii vocale feminine: blonda Andreea Avarvari (22 de ani) şi bruneta Alina Anuşca (26 de ani). Click! a aflat că Smiley a încasat pentru prestaţie 10.000 de euro, din care în jur de 300 de euro au revenit celor două fete care l-au acompaniat.

La ediția din 2012, prins acasă la o concurentă

Juratul şi „elevele” muncesc din greu pentru ca show-urile să iasă ca la carte şi îşi petrec mai tot timpul împreună, pe scenă şi la repetiţii, care uneori au loc chiar în apartamentul lui Smiley. Având în vedere că de la despărţirea de Laura Cosoi juratul nu s-a afişat oficial cu nici o iubită, gurile rele spun că fetele au şi şanse, şi potenţial.

În plus, la sezonul cu numărul doi de la “Vocea României”, în vara lui 2012, Smiley a fost prins de paparazzi, făcând în toiul nopţii o vizită la domiciliul uneia dintre “elevele” sale, roşcata  Loredana Ciubotaru. Tânăra, în vârstă atunci de 22 de ani, din Tulcea, l-a lăsat fără grai pe Smiley de când a văzut-o pe scenă prima dată. Ulterior, solistul a infirmat o posibilă relaţie cu Loredana, motivând că făceau doar repetiţii. 

“Întâlnirea mea cu Loredana face parte dintr-un şir de întâlniri pe care le-am avut cu toţi concurenţii mei de la «Vocea României», pentru a pregăti show-urile live... Cu unii m-am văzut acasă la mine, cu alţii la studio şi cu alţii la ei acasă.

S-a despărţit de Laura Cosoi în 2012


    Smiley, alături de Laura Cosoi
Smiley, alături de Laura Cosoi

Laura Cosoi (32 de ani) şi Smiley (31 de ani) s-au iubit timp de cinci ani de zile, iar tocmai atunci când relaţia lor se îndrepta către o căsătorie cei doi s-au despărţit. Ruptura a venit în 2012, la acea vreme speculându-se că Laura şi-ar fi dorit mult un copil, care nu intra însă în panurile lui Smiley. La doar câteva luni după ce a anunţat oficial că nu mai este împreună cu Smiley, Laura s-a cuplat cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean (38 de ani).

Alina l-a ales ca "antrenor"


    Foto: Blitz
Foto: Blitz

Alina Anuşca are 26 de ani şi este din Iaşi. Bruneta a cântat în backing vocals (ajutoare pentru solist) la prima ediţie a emisiunii “Vocea României”, iar acum cântă alături de Smiley. A decis să se înscrie în cursă pentru premiul  de 100.000 de euro la sezonul 4 şi l-a ales ca antrenor tot pe Smiley. Culmea, juratul nu a recunoscut-o la proba live, pe nevăzute. “Tocmai pentru a nu se interpreta, alege-o pe Loredana”, i-a spus atunci Smiley, Alinei. Tânăra nu l-a ascultat şi l-a ales ca antrenor.

Andreea e în echipa lui Chirilă


    Foto: Blitz
Foto: Blitz

Andreea Avarvari are 22 de ani şi locuieşte de ceva timp în Bucureşti. Blonda a dublat diverse personaje de desene animate pentru Disney. La 19 ani a lansat prima piesa “I ve got no reason”, sub numele de scenă Eilah. A făcut backing vocals pentru Loredana şi acum lucrează cu Smiley. 

“Andreea a cântat cu Loredana în trupă şi acum cântă cu mine. Am recunoscut-o şi nu m-am întors pentru că vreau să înveţe cât mai mult, să câştige experienţa altui antrenor”, a spus Smiley, evitând să o ia astfel şi pe ea la el în grupă. Ea este acum în echipa lui Tudor Chirilă.


    Foto: Blitz
Foto: Blitz
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net