Ava, în lacrimi, după ce a fost cerută în căsătorie! Ce plan a pus la cale iubitul ei

#Exclusiv Click!

Fosta concurentă de la „Vocea României”, din 2014, și partenera de scenă a lui Smiley în concerte, Ava Avarvari, a fost cerută în căsătorie într-un loc superb, de basm, chiar la Palatul Brukenthal din Sibiu. Logodnicul Avei, Bogdan, a pus la cale un moment cât se poate de romantic, reușind să-i smulgă solistei lacrimi de fericire.

Cântăreața Ava a fost cerută în căsătorie Foto: Instagram
Cântăreața Ava a fost cerută în căsătorie Foto: Instagram

Cântăreața Ava, pe numele ei real Andreea Avarvari, cunoscută în showbiz drept „pupila lui Smiley”, a trăit recent clipe de neuitat! Cântăreața a fost cerută în căsătorie într-un mod cât se poate de romantic și total neașteptat de către logodnicul ei, Bogdan, alături de care trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani!

Vezi aici cum va arăta noul sezon „Vocea României”: VIDEO Imagini inedite din culisele Vocea României: «Bârfe, ceva?»

Cum a fost Ava cerută în căsătorie

Sub pretextul că merg câteva zile într-un loc pe care și-l doreau de multă vreme să îl viziteze, unde să se bucure de relaxare, Bogdan a dus-o pe Ava la Palatul Brukenthal din Sibiu, pentru o atmosferă de basm, perfectă pentru planul lui.

Logodnicul Avei a pregătit cererea în căsătorie pe ascuns, fără să lase să îi scape nici măcar cel mai mic indiciu, astfel că artista nu a suspectat nimic. Tânărul a rezervat o masă retrasă în grădina superbă a palatului, iar de acolo și până la momentul cererii în căsătorie nu a mai fost decât un pas. Cu mari emoții, acesta i-a dăruit inelul artistei, iar Ava, total surprinsă, a spus un mare „Da!”, izbucnind în lacrimi de fericire.

Ava a împlinit de curând 30 de ani: Ava, favorita lui Smiley, a schimbat prefixul! Primele imagini de la petrecerea de 30 de ani!

Ava: „Am spus de 3 ori <<Da!>>”

6.06.2022 - ziua în care am spus «Da!» de 3 ori, în primul rând celui mai bun prieten, în al doilea rând viitorului soț și jumătății mele, Bogdan. Am avut fluturi în stomac, încă nu îmi vine să cred că se întâmplă, mă simt o norocoasă, sunt iubită, susținută și respectată. Le doresc tuturor să trea prin această stare, de fericire deplină!”, a declarat solista, fericită din cale afară, în exclusivitate pentru Click!

Ava (sau Andreea Avarvari) este bine cunoscută publicului datorită participării ei la concursul de talente „Vocea României”, în 2014, în urmă căreia a decis să se lanseze pe piață muzicală din România.

Ava are o experiență de 8 ani ca și solistă și are colaborări cu artiști foarte cunoscuți de la noi, precum: Loredana Groza, Cătălin Crișan, Delia, Andra, Feli, Damian Drăghici, Alex Velea, Antonia, Sișu și Puya. După pandemie, solista a pus bazele unei școli de canto unde predă ca profesoară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net