Ava, în lacrimi, după ce a fost cerută în căsătorie! Ce plan a pus la cale iubitul ei

#Exclusiv Click!

Fosta concurentă de la „Vocea României”, din 2014, și partenera de scenă a lui Smiley în concerte, Ava Avarvari, a fost cerută în căsătorie într-un loc superb, de basm, chiar la Palatul Brukenthal din Sibiu. Logodnicul Avei, Bogdan, a pus la cale un moment cât se poate de romantic, reușind să-i smulgă solistei lacrimi de fericire.

image
Cântăreața Ava a fost cerută în căsătorie Foto: Instagram

Cântăreața Ava, pe numele ei real Andreea Avarvari, cunoscută în showbiz drept „pupila lui Smiley”, a trăit recent clipe de neuitat! Cântăreața a fost cerută în căsătorie într-un mod cât se poate de romantic și total neașteptat de către logodnicul ei, Bogdan, alături de care trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani!

Vezi aici cum va arăta noul sezon „Vocea României”: VIDEO Imagini inedite din culisele Vocea României: «Bârfe, ceva?»

Cum a fost Ava cerută în căsătorie

Sub pretextul că merg câteva zile într-un loc pe care și-l doreau de multă vreme să îl viziteze, unde să se bucure de relaxare, Bogdan a dus-o pe Ava la Palatul Brukenthal din Sibiu, pentru o atmosferă de basm, perfectă pentru planul lui.

Logodnicul Avei a pregătit cererea în căsătorie pe ascuns, fără să lase să îi scape nici măcar cel mai mic indiciu, astfel că artista nu a suspectat nimic. Tânărul a rezervat o masă retrasă în grădina superbă a palatului, iar de acolo și până la momentul cererii în căsătorie nu a mai fost decât un pas. Cu mari emoții, acesta i-a dăruit inelul artistei, iar Ava, total surprinsă, a spus un mare „Da!”, izbucnind în lacrimi de fericire.

Ava a împlinit de curând 30 de ani: Ava, favorita lui Smiley, a schimbat prefixul! Primele imagini de la petrecerea de 30 de ani!

Ava: „Am spus de 3 ori <<Da!>>”

6.06.2022 - ziua în care am spus «Da!» de 3 ori, în primul rând celui mai bun prieten, în al doilea rând viitorului soț și jumătății mele, Bogdan. Am avut fluturi în stomac, încă nu îmi vine să cred că se întâmplă, mă simt o norocoasă, sunt iubită, susținută și respectată. Le doresc tuturor să trea prin această stare, de fericire deplină!”, a declarat solista, fericită din cale afară, în exclusivitate pentru Click!

Ava (sau Andreea Avarvari) este bine cunoscută publicului datorită participării ei la concursul de talente „Vocea României”, în 2014, în urmă căreia a decis să se lanseze pe piață muzicală din România.

Ava are o experiență de 8 ani ca și solistă și are colaborări cu artiști foarte cunoscuți de la noi, precum: Loredana Groza, Cătălin Crișan, Delia, Andra, Feli, Damian Drăghici, Alex Velea, Antonia, Sișu și Puya. După pandemie, solista a pus bazele unei școli de canto unde predă ca profesoară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg