Radu Palaniță, marele câștigător de la Românii au Talent, se însoară! Mecanicul cu voce de aur și-a găsit aleasa: „Am contactat-o pe Facebook”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

A ieșit și soarele pe strada lui Radu Palaniță, fostul câștigător din 2020 de la Românii au Talent. Mecanicul auto cu voce de aur a povestit, în exclusivitate pentru Click, faptul că traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lui, după ce și-a găsit sufletul pereche.

În urmă cu mai bine de doi ani, Radu Pălăniță trecerea printr-o schimbare radicală! Bărbatul  care lucra drept mecanic la un service auto a decis, în 2020, să participe la Românii au Talent și să le arate tuturor că are o voce impresionantă. Nu doar că a demonstrat acest lucru, dar a și câștigat marele premiu! După succesul fulminant pe care l-a avut la show-ul de talente, Radu iată că se bucură și de împlinire pe plan sentimental.

„Sunt implicat în acest moment într-o relație. Vreau să o cer pe iubita mea în căsătorie. Suntem împreună cam de anul trecut, din iulie, deci cam de șase – șapte luni. Ea cu ce se ocupă…mă întrebi? Păi se ocupă ca eu să fiu mâncat și îmbrăcat bine. M-am gândit și cum să o cer în căsătorie, dar nu pot acum să vă zic pentru că este lângă mine.

Citește și - Scandal-monstru la Românii au talent, după ce Rareș Prisacariu a primit Golden Buzz! Un „greu” al televiziunii face acuzații dure: „Rușine”

Ne-am întâlnit într-un oraș frumos și drăguț…Brașov! A fost dragoste la prima vedere între noi doi. Am contactat-o prima dată pe Facebook, ce să fac? Așa este moda în ziua de astăzi, nu ne-a făcut nimeni cunoștință. A fost o chimie reciprocă între noi doi. Nu contează cum ne-am întâlnit, ci important este că e bine între noi doi”, a declarat Radu Palaniță, pentru Click!

Radu Palaniță, contactat tocmai din America

De asemenea, fostul câștigător de la Românii au Talent ne-a mai povestit și ce proiecte profesionale urmează să aibă în perioada următoare. Pentru că are o voce de aur, Radu Palaniță a fost contactat tocmai din America!

„Recent m-a contactat un producător din America pentru un concurs de talente și urmează să merg acolo. Mă consider un om norocos pentru că am doi mentori în viață care îmi călăuzesc calea. Este vorba de Ovidiu Komornyik și Adrian Daminescu. În perioada următoare, cel mai probabil o să înceapă și o colaborare la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Am avut deja o discuție cu ei și sper la un răspuns pozitiv cât de curând posibil.

Eu îl văd pe Ovidiu ca pe un prieten de pahar, iar pe Daminescu ca pe un profesor al meu, un mentor mai exact. Oricum îmi este bine, după concursul de talente de la Pro TV am cunoscut foarte multe persoane de calitate. Plus că mi-am cumpărat un apartament și scule muzicale pentru a mă dezvolta. Locuința pe care mi-am achiziționat-o este cel mai mare vis al meu”.

Click! spune

După ce Radu Palaniță a participat la Românii au Talent, artistul a ajuns să aibă foarte multe proiecte pe plan muzical. Acesta a ajuns să cânte pe la nunți, botezuri, cumetrii, dar și la diverse evenimente unde a primit numeroase invitații.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net